PC problemer komdk 032016

24 pc-problemer du kan løse med ét klik

Hvorfor er der ingen lyd fra højttalerne, og hvorfor starter Windows langsomt op? Du kan støde på adskillige små pc-problemer i hverdagen. Vi har fundet 24 problemer, som du nemt og hurtigt kan løse.

1. februar 2016

Når du trykker på computerens tændknap, kan du have åbnet for en verden af problemer. Alt fra genstridige mapper til en horde af pop op-vinduer kan hærge din computer, men heldigvis er de mest almindelige problemer nemme at løse.

Problemerne kan variere i størrelse, men de mest almindelige skal du kun klikke få gange på musen for at løse – helt uden du behøver at rode i Windows’ maskinrum eller en længerevarende uddannelse. Vi viser dig, hvordan du løser 24 helt almindelige pc-problemer både hurtigt og nemt.

*Det kan eksempelvis være: *## Windows Update går i stå

Når konfigureringen af Windows kun til 67 procent for så at gå helt i stå? Når problemet opstår, bør du genstarte Windows Update, hvilket et af de små Microsoft Fix It-værktøjer kan klare. Når du har kørt programmet, skal du blot genstarte pc’en, og så bør opdateringsmodulet igen virke.

Hvorfor starter Windows langsomt op?

Går der adskillige minutter, fra du tænder computeren, til Windows er klar til brug, så kan du tilskrive dine startprogrammer en del af skylden. De starter op sammen med Windows og sørger for, at hele opstarten trækker ud. Du kan dog frit vælge at slå den automatiske opstart fra for hver enkelt program, så din pc bliver hurtigere klar til brug.

Mapper kan ikke omdøbes eller slettes

Kan du hverken omdøbe eller slette en mappe, så er der med stor sandsynlighed opstået fejl i registreringsdatabasen. Du behøver heldigvis ikke selv rode rundt i Windows’ maskinrum, for med et Microsoft Fix It-værktøj er fejlen rettet på få minutter.****

Måske er du interesseret i ...