Ophavsret, vilkår og rettigheder

Ansvarfraskrivelse:

De informationer, du finder på komputer.dk og på bladets øvrige digitale tjenester, herunder bl.a. Fordelszonen, Spørg os Forum, Sikkerhedsalarmen og Testzonen, har gennemgået en grundig gennemarbejdning og kontrol. De er derfor, så vidt vi ved, alle korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind på siderne eller at indhold bliver forældet med tiden.

 
Komputer for alle påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med brug af informationer eller råd, som er tilvejebragt gennem vores digitale tjenester. Vi påtager os ligeledes intet ansvar for skader og gener, som kunne være forhindret af en Sikkerhedsalarm, som ikke er sendt eller modtaget. 
 
De nævnte priser og produktoplysninger gengives med forbehold for ændringer efter indholdets tilblivelse. Komputer for alle og Bonnier Publications A/S kan på ingen måde gøres ansvarlig for uregelmæssigheder, program- og hardwarefejl, tab af data eller andre problemer, der måtte opstå som følge af vejledning, vi eller andre læsere har ydet eller som følge af en installation eller brug af indhold hentet i Fordelszonen samt på eksterne websider, vi linker til.
 

Eksterne links:

Vi gør opmærksom på, at Komputer for alles hjemmeside indeholder links til sider, som ikke drives af Bonnier Publications International, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Ophavsret:

Med mindre andet er angivet, har Bonnier Publications International AS copyright på alt materiale på dette websted. Guider, vejledninger og indhold generelt er alene ment til privat brug, og erhvervsmæssig udnyttelse er ikke tilladt uden nærmere skriftlig aftale. Indholdet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. 

Alle rettigheder, herunder ophavsrettigheder, til materiale og information på Komputer for alles hjemmeside tilhører alene Bonnier Publications International - også indlæg eller spørgsmål stillet til hjemmesiden.

Privat brug af materialet er tilladt uden forudgående godkendelse - al anden brug af materialet kræver godkendelse af redaktionen:

KOMPUTER FOR ALLE
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Tlf: +45 39 17 20 00
E-mail: [email protected] 

 

Cookiepolitik:

Bonnier Publications International AS gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Du kan læse mere på https://komputer.dk/cookiepolitik.

Persondatapolitik:

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement samt brug af vores digitale tjenester, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik.
 

Vilkår for brug af Fordelszonen:

Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt eller produceret af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af læsere, der har købt bladet. Adgang til at hente indhold i Fordelszonen forudsætter oprettelse af en profil på Komputer for alles digitale tjenester. Denne profil giver adgang til Fordelszonen, så længe profilen har tilknyttet et aktivt abonnementsnummer på Komputer for alle eller en gyldig bladkode fra bladet. 
 
Vores eksperter har testet indholdet i Fordelszonen 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc. Vi anbefaler dog, at du altid selv har et opdateret antivirusprogram installeret på din computer. Komputer for alle kan ikke gøres ansvarlig for uregelmæssigheder eller tab af data som følge af en installation eller brug af det indhold, som du henter i Fordelszonen samt på eksterne websider, vi linker til. 
 

Vilkår for brug af Spørg os Forum:

1. Kun abonnenter på Komputer for alle kan stille spørgsmål og svare andre brugere på Spørg os Forum. Ikke-abonnenter kan læse spørgsmål og svar. Adgang til at skrive i Spørg os Forum forudsætter oprettelse af en profil på Komputer for alles digitale tjenester. Denne profil giver adgang til Komputer for alles digitale tjenester, herunder Spørg os Forum, så længe profilen har tilknyttet et aktivt abonnementsnummer på Komputer for alle. 

2. Det er kun tilladt at oprette én profil på Spørg os Forum pr. person/abonnementsnummer. Overtrædelse af dette vil medføre sletning af brugerprofil.

3. Komputer for alles abonnenter kan spørge magasinets it-eksperter og andre læsere om alt, hvis blot det har med pc’er, it-udstyr og internet at gøre. Henvendelser angående abonnement og andre kundeforhold skal rettes til Bonniers kundeservice. Kommentarer til bladets eller Komputer for alles digitale indhold, artikelforslag og øvrige redaktionelle henvendelser, der ikke er egentlige pc-spørgsmål vil, hvis de falder uden for forummets formål, blive fjernet uden yderligere varsel. De bedes i stedet sendt til [email protected]

4. Komputer for alle modtager og besvarer udelukkende tekniske spørgsmål via Spørg os Forum. E-mails til redaktionen eller spørgsmål via brev, telefon eller andre kanaler kan vi normalt ikke påtage os at besvare. Straks du har stillet dit spørgsmål, vil det være synligt for både Komputer for alles it-eksperter og alle andre læsere i forummet – og så snart du får et svar på dit spørgsmål, bliver der sendt en besked om det til den e-mail-adresse, der er tilknyttet din profil. Udvalgte spørgsmål og svar fra Spørg os Forum bliver bragt i redigeret og anonymiseret form i bladets Spørg os-sektion og på Komputer for alles hjemmeside, herunder i Fordelszonen. 

5. Spørg os Forum er tænkt som en hjælpende hånd til Komputer for alles læsere. Vi kan ikke garantere, at vi eller vores læsere kan løse lige netop dit problem. Vi garanterer dog, at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!

6. Lovgivningen skal til enhver tid overholdes i forbindelse med indlæg på Spørg os Forum. Følgende overtrædelser medfører en advarsel eller øjeblikkelig blokering af brugerprofil og kan medføre politianmeldelse:

  • Trusler
  • Ansporing til kriminalitet – herunder ulovlig deling af ophavsretsbeskyttet materiale eller links til ulovlig deling af ophavsretsbeskyttet materiale, når det skønnes, at brugeren, der har oprettet indlægget, ikke har handlet i god tro
  • Racisme og hån på baggrund af religion, køn, etnicitet eller seksualitet
  • Æreskrænkelser, injurier og bagvaskelse
  • Brud på privatlivets fred
  • Forsøg på at hacke eller overbelaste forummet

7Komputer for alle og Bonnier Publications A/S kan på ingen måde gøres ansvarlig for uregelmæssigheder, program- og hardwarefejl, tab af data eller andre problemer, der måtte opstå som følge af den vejledning, vi eller andre læsere har ydet via Spørg os Forum. Vælger du at følge råd fra Spørg os Forum, sker det udelukkende på dit eget ansvar.

8Komputer for alle overvåger ikke systematisk alle indlæg, men følger med i emner og indhold. Derfor er det ekstra vigtigt, at forummet ikke bliver brugt til spam, hetz, anstødelige udsagn, provokationer eller andre negative ting. Vi forbeholder os ret til uden yderligere varsel at slette og redigere i spørgsmål og svar, vi finder upassende og/eller som overtræder forummets regler. Desuden forbeholder vi os ret til at blokere for brugerprofiler, som gentagne gange publicerer upassende indhold i Spørg os Forum. Du kan til enhver tid indberette stødende indlæg (eller indlæg, der på anden måde falder uden for forummets formål) til Komputer for alles redaktion på [email protected] – husk at medsende et link samt gerne en begrundelse.

9. Komputer for alle forbeholder sig ret til – midlertidigt eller varigt – at indskrænke eller lukke for Spørg os Forum uden yderligere varsel.

10. Alle rettigheder, herunder ophavsrettigheder, til materiale og information på Komputer for Alles hjemmeside tilhører alene Bonnier Publications A/S – dette gælder også indlæg, spørgsmål eller svar skrevet i Spørg os Forum. Når du skriver et indlæg på Spørg os Forum accepterer du samtidig, at Komputer for alle og Bonnier Publications A/S har ret til at offentliggøre eller på anden måde gøre brug af dit indlæg i alle eksisterende, såvel som fremtidige, trykte og elektroniske medier med tilknytning til Komputer for alle eller Bonnier Publications A/S. 

11. Vi opdaterer lejlighedsvis reglerne for Spørg os Forum, så de afspejler brugernes tilbagemeldinger eller ændringer i tjenesten. Hvis der er væsentlige ændringer, underretter vi dig ved tydeligt at offentliggøre en meddelelse under punktet ”Forum” i Spørg os Forum, eller ved at sende en meddelelse direkte til dig. Vi anbefaler, at du regelmæssigt holder dig orienteret ved at gennemse reglerne for Spørg os Forum. 

Vilkår for brug af Sikkerhedsalarmen:

Komputer for alles Sikkerhedsalarm er en service til alle, som abonnenerer på magasinet. Sikkerhedsalarmen bliver sendt ud efter behov, og den vil typisk indeholde en advarsel mod en aktuel sikkerhedstrussel fx. virus, datalæk, spam eller lignende, som kan skade din telefon, computer, router eller andet elektronisk udstyr.
 
Hvis du vælger at opsige dit abonnement på magasinet Komputer for alle, vil du ikke længere modtage Sikkerhedsalarmen via e-mail.
 
Komputer for alle’s Sikkerhedsalarm udgives af: Bonnier Publications International AS, Boks 433, Sentrum N-0103 Oslo Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her 

 

Måske er du interesseret i ...