Ophavsret, vilkår og rettigheder

Ansvarfraskrivelse:

De informationer, du finder på komputer.dk og på bladets øvrige digitale tjenester, herunder bl.a. Fordelszonen, Spørg os Forum, Sikkerhedsalarmen og Testzonen, har gennemgået en grundig gennemarbejdning og kontrol. De er derfor, så vidt vi ved, alle korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind på siderne eller at indhold bliver forældet med tiden.

 
Komputer for alle påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med brug af informationer eller råd, som er tilvejebragt gennem vores digitale tjenester. Vi påtager os ligeledes intet ansvar for skader og gener, som kunne være forhindret af en Sikkerhedsalarm, som ikke er sendt eller modtaget. 
 
De nævnte priser og produktoplysninger gengives med forbehold for ændringer efter indholdets tilblivelse. Komputer for alle og Bonnier Publications A/S kan på ingen måde gøres ansvarlig for uregelmæssigheder, program- og hardwarefejl, tab af data eller andre problemer, der måtte opstå som følge af vejledning, vi eller andre læsere har ydet eller som følge af en installation eller brug af indhold hentet i Fordelszonen samt på eksterne websider, vi linker til.
 

Eksterne links:

Vi gør opmærksom på, at Komputer for alles hjemmeside indeholder links til sider, som ikke drives af Bonnier Publications International, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Ophavsret:

Med mindre andet er angivet, har Bonnier Publications International AS copyright på alt materiale på dette websted. Guider, vejledninger og indhold generelt er alene ment til privat brug, og erhvervsmæssig udnyttelse er ikke tilladt uden nærmere skriftlig aftale. Indholdet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. 

Alle rettigheder, herunder ophavsrettigheder, til materiale og information på Komputer for alles hjemmeside tilhører alene Bonnier Publications International - også indlæg eller spørgsmål stillet til hjemmesiden.

Privat brug af materialet er tilladt uden forudgående godkendelse - al anden brug af materialet kræver godkendelse af redaktionen:

KOMPUTER FOR ALLE
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Tlf: +45 39 17 20 00
E-mail: [email protected] 

 

Cookiepolitik:

Bonnier Publications International AS gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Du kan læse mere på https://komputer.dk/cookiepolitik.

Persondatapolitik:

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement samt brug af vores digitale tjenester, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik.
 

Vilkår for brug af Fordelszonen:

Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt eller produceret af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af læsere, der har købt bladet. Adgang til at hente indhold i Fordelszonen forudsætter oprettelse af en profil på Komputer for alles digitale tjenester. Denne profil giver adgang til Fordelszonen, så længe profilen har tilknyttet et aktivt abonnementsnummer på Komputer for alle eller en gyldig bladkode fra bladet. 
 
Vores eksperter har testet indholdet i Fordelszonen 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc. Vi anbefaler dog, at du altid selv har et opdateret antivirusprogram installeret på din computer. Komputer for alle kan ikke gøres ansvarlig for uregelmæssigheder eller tab af data som følge af en installation eller brug af det indhold, som du henter i Fordelszonen samt på eksterne websider, vi linker til. 
 
 

Vilkår for brug af Sikkerhedsalarmen:

Komputer for alles Sikkerhedsalarm er en service til alle, som abonnenerer på magasinet. Sikkerhedsalarmen bliver sendt ud efter behov, og den vil typisk indeholde en advarsel mod en aktuel sikkerhedstrussel fx. virus, datalæk, spam eller lignende, som kan skade din telefon, computer, router eller andet elektronisk udstyr.
 
Hvis du vælger at opsige dit abonnement på magasinet Komputer for alle, vil du ikke længere modtage Sikkerhedsalarmen via e-mail.
 
Komputer for alle’s Sikkerhedsalarm udgives af: Bonnier Publications International AS, Boks 433, Sentrum N-0103 Oslo Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her 

 

Måske er du interesseret i ...