Datally er Google nye app, som hjælper dig til at spare på din mobildata.

Du kan spare på dit dataforbrug, hvis du bruger Googles nye app Datally. 

© Google

Googles nye app Datally hjælper dig med at spare data

Datally, den nyeste app fra Google, giver dig bedre kontrol over, hvordan din data på mobilen bliver brugt. Ifølge Google kan du spare hele 30 procent data.

Google har lavet en app til dig, der ønsker at få mere ud af den data, du har på dit mobilabonnement. 

App’en hedder Datally, og den lader dig følge præcis, hvordan du bruger din data. 

I Datally kan du slukke og tænde for baggrundsdata for enkelte apps. App’en viser dig også gratis wi-fi i nærheden af dig.

Spar 30% af dit dataforbrug

Mange af funktionerne var gemt i indstillingerne på de fleste Android-telefoner i forvejen, men med Datally bliver de alle samlet i en nem brugerflade på din mobil, hvor du kan styre det hele. Du kan også få notifikationer om dit dataforbrug.

Datally er blevet testet i Filippinerne siden i sommers, hvor brugerne har sparet hele 30 procent data med app’en.

Se mere om Datally i videoen herunder.

Googles kamp for den næste milliard brugere

Datally er en del af Googles ”Next Billion Users”-initiativ. 

Google ejer allerede nu flere tjenester med over en milliard brugere, som eksempelvis Google Chrome og Youtube. Firmaet mener dog at den næste milliard brugere skal findes i udviklingslande som Filippinerne, Indien og Nigeria.

I mange af disse lande er data på mobilen en dyr luksus. Det får mange brugere til at være meget påpasselige med deres databrug på mobilen. Her har Datally vist sig at kunne hjælpe med 30 procent sparet data.

Selvom app’en er skabt til udviklingslande, kan du her i norden også få glæde af den, hvis du føler for at spare på din data. 

Du kan finde Datally i Google Play butikken.

Hvis du er i tvivl om, hvilken app du skal installere på din mobiltelefon næste gang, så tjek vores bud på de 100 bedste apps her. 

Som abonnent finder du desuden vores anbefalinger til bla. sikkerhedsapps i Fordelszonen

Tegn abonnement nu, og få fuld adgang til Fordelszonen med det samme. Køb to numre af bladet og en powerbank til din smartphone, så du aldrig mere løber tør for strøm på din mobil for kun 59,50 kroner - spar 407 kroner

Måske er du interesseret i ...