Nothing Phone 1
© Nothing

Billig telefon gemmer på 900 LED-lys

Glem iPhone og Samsung. Din næste telefon har en gennemsigtig bagside, 900 LED-lys og en pris på under 4.000 kroner. Se her, hvordan det hænger sammen.

Når der kommer en ny telefon på markedet, er vi vant til, at den enten kommer fra Apple, Samsung, Asus, Xiaomi, Lenovo, Huawei eller et andet kendt mærke.

LÆS OGSÅ: Nu er det her: Sådan er det nye Android 12

Det er derimod sjældent, at telefonen kommer fra en helt ny og uprøvet producent, der for første gang sender et produkt på markedet.

Det er dog alligevel tilfældet med den nye og noget særprægede Nothing Phone 1.

Nothing Phone 1 har en klar bagside, så man kan se telefons komponenter. 

© Nothing

Erfarne kræfter bag

Bag telefonen står blandt andet iværksætteren Carl Pei, som også var med til at starte virksomheden Oneplus, der særligt er kendt for deres telefoner og tilbehør som fx høretelefoner.

LÆS OGSÅ: TEST: OnePlus Buds Pro

Carl Pei forlod Oneplus i 2020 for at starte virksomheden Nothing. Og nu er virksomhedens første telefon, ‘Nothing Phone 1’ altså så en realitet.

Og på mange måder minder telefonen om de første Oneplus-telefoner. Den er fx billig, med en pris på ca. 4.000 kroner, og et noget aparte og anderledes udseende. 

900 LED’er lyser telefonen op

Særligt bagsiden gør, at telefonen skiller sig ud. Den er gennemsigtig, så man kan kigge direkte ind til de forskellige komponenter, telefonen består af.

LÆS OGSÅ: Googles nye app gør det nemt at skifte fra iPhone til Android

Det er eksempelvis muligt at se batteriet og den trådløse opladning. Ifølge Nothing handler det om at gøre det grafiske udtryk så enkelt og ægte som muligt. I forhold til andre telefoner på markedet er det i hvert fald anderledes.

Telefonens bagside er gennemsigtig og beklædt med LED-lys, som kan lyse op i forskellige mønstre. 

© Nothing

Derudover er bagsiden også beklædt med 900 LED-lys. De kan lyse op i forskellige mønstre, som Nothing kalder ‘glyphs’. De forskellige mønstre kan så kædes sammen med forskellige apps og personer.

Så kan dine forskellige kontakter få forskellige mønstre, så du lynhurtigt kan se, hvem der ringer, blot ved at se på lysets mønster på telefonens bagside.

Skal ikke konkurrere med de bedste

Som nævnt er Nothings nye telefon ikke et specielt dyrt bekendtskab. Det er en mellemklasse-telefon, hvilket specifikationerne også vidner om. Prisen starter ved 3.799 kroner.

LÆS OGSÅ: Google laver helt om på Android Auto

Til den pris får du 128 GB lagerplads, 8 gb ram, en 120Hz OLED-skærm på 6,55 tommer og to kameraer: Et hovedkamera på 50 mexapixels og et ultravidvinkelkamera på 50 megapixels.

Du kan få et nærmere kig på telefonen i videoen herunder. 

Måske er du interesseret i ...