NetflixSocks

Netflix designer digitale sokker

Her er et projekt, der kan samle hele familien: Et par sokker, der automatisk slukker for tv-serien eller filmen, hvis du falder i søvn!

17. december 2015

Streamingtjenesten har udviklet et par sokker, der kan registrere, hvis du falder i søvn, og automatisk slukke for det du sidder og ser – og så kan du tilmed lave sokkerne selv!

Sokkerne fungerer ved hjælp af en sensor, der placeres i kanten af sokken, hvor den bemærker, hvis du ikke har bevæget dig i længere tid. Mekanismen er meget følsom, så du skal ikke være bange for, at den slukker for din film, bare fordi du er opslugt af filmen.

Vil du lave dine Netflix-sokker selv, kræver det både, at du kan strikke og er ferm til elektronik. Derfor er sokkerne et perfekt projekt for familien i disse mørke tider. Hvem ved – måske kan det samle familien om andet end at se julefilm på Netflix?

På Netflix’ hjemmeside finder du en række strikkeopskrifter på sokker med motiver fra streamingtjenestens egne serier. Du kan også finde vejledninger til, hvordan du samler og programmerer sensor-mekanismen.

Se det hele her: Netflix-sokker.

Måske er du interesseret i ...