netflix

Fem ting du bør se på Netflix netop nu

Netflix har et ualmindeligt omfangsrigt film- og seriekatalog. Det kan ofte være svært at vælge, så her får du fem gode bud på indhold, du bør se!

13. oktober 2016

Glem alt kedelige sæbeoperaer eller klichefyldte amerikanske serier med dåselatter hver andet minut. Netflix' serieland byder på spændende titler, der kan holde dig klistret til skærmen fredag aften.

Her får du fem gode bud på din næste serie:

Designated survivor Amerikansk dramaserie med Keifer Sutherland går fra en rolle som lavtstående embedsmand til pludselig at skulle bære nationen på sine skuldre, da et angreb på Washington D.C. næsten udsletter regeringen. Serien er netop lanceret, og har allerede fået flotte anmeldelser af brugere og kritikere.

Stranger things En lille dreng forsvinder pludseligt og på mystisk vis efter en spilaften hjemme hos en af sine kammerater. Sci-fi serien er fuld af uhygge og mysterier, og du sidder på kanten af sofapuden under flere afsnit - serien har da også fået en fornem modtagelse af Netflix-brugere.

Luke Cage Luke Cage er en helt ny serie med Mike Colter i hovedrollen, hvor han gør sig som hårdtslående tidligere straffefange, der kæmper for at rense sit navn og redde sit boligkvarter. Serien er en del af Marvels univers med et væld af hverdagshelte, superhelte og antihelte - og den lever fint op til tidligere titler som fx Daredevil.

Narcos Narcos er en forholdsvis autentisk fortælling om den berygtede colombianske smugler Pablo Escobars vej til at skabe et narkotikaimperium i Sydamerika.Narkobaronen er brutal, hensynsløs og med sans for forretning, og det viser serien på formidabel vis, hvilket har kastet en topkarakter og utallige gode anmeldelser af sig på Netflix.

Orange is the new black Piper Chapman er en helt almindelig, middelklasse kvinde, der en dag bliver indhentet af sin vilde ungdom og fortid. Hun lander i kvindefængsel, hvor hun pludselig skal begå sig i bandemiljøer og ulækre fællesbade. Orange is the new black er dog ikke så mørk, som det ellers kan lyde til. Der er masser af humor, gode personhistorier og opløftende øjeblikke i kvindefængslet.

> Få endnu mere ud af Netflix

Måske er du interesseret i ...