Nu kan du gemme Netflix-serier og film på computeren.

Netflix giver nu Windows 10-brugere mulighed for at gemme film og serier på computeren.

© Netflix

Nu kan du gemme Netflix-serier på computeren

Rejsetiden bliver nu nemmere at slå ihjel for Netflix-abonnenter, der får mulighed for at gemme både film og serier lokalt på computeren.

Den Oscar-vindende film 12 Years a Slave og populære britiske dramaserie Downtown Abbey er blot to af de mange titler fra Netflix-kataloget, du nu kan tage med på farten. 

Streaming-tjenesten åbner nemlig for en ny funktion i den Netflix-app, som du kan hente til Windows 10. Fremover kan du gemme indhold lokalt på computeren i en begrænset periode og se serierne, selv når du ikke har internetforbindelse.

Funktionen har i snart et halvt år været tilgængelig for alle Netflix-abonnenter, der streamer på mobile enheder, men nu behøver du ikke længere nøjes med en lille skærm, når du vil have tjenesten med i flyet eller på bagsædet i bilen.

Hold øje med download-knappen - det er nemlig den, du skal klikke på for at gemme en film eller serie lokalt på computeren.

© Netflix

Kig efter download-pilen

Den nye funktion gælder kun et udsnit af Netflix' enorme film- og serieudvalg, men der er flere prominente titler i blandt, herunder Stieg Larssons Millennium Trilogi og de dyrt producerede Netflix-serier The Crown og House of Cards.

Der er to måder at finde de titler, som du kan downloade. 

  1. Du kan enten lede efter en download-pil på seriens eller filmens informationsside, som dukker op, når du klikker på en titel i menuen.

  2. Du kan også klikke på menu-ikonet i vinduets øverste venstre hjørne og vælge menupunktet Tilgængelig til download, der giver en oversigt over samtlige film, som du kan gemme på computeren. Menuen i øverste venstre hjørne indeholder desuden punktet Mine downloads, hvor du finder de titler, du har gemt.

Måske er du interesseret i ...