Honor 20 Pro i farven Phantom Black

Honor 20 Pro i farven Phantom Black

Tre nye mobiltelefoner fra Honor

Kinesiske Honor er klar med tre nye mobiltelefoner: Honor 20 Pro, Honor 20 og Honor 20 Lite. Fællesnævneren for de tre modeller er stærke tekniske specifikationer til lave priser.

London: Dagen kunne godt være begyndt bedre for den kinesiske mobilproducent Honor: Firmaets moderselskab Huawei blev nemlig frataget sin licens til styresystemet Android umiddelbart inden den store lancering af Honors nye mobiltelefoner.

Præcis hvordan Android-sagen kommer til at påvirke Huawei og Honor er endnu meget uklart - men det påvirkede i hvert fald dagens lancering, da Honor måtte droppe alle planlagte interviews og endda også forkorte præsentationen af de nye mobiler med næsten en halv time.

Præsentationen af de i alt tre mobiler blev dog gennemført og modellerne er på vej på markedet.

Honor 20 udgives efter sommeren

Først kommer topmodellen Honor 20 Pro og den lidt billigere Honor 20.

Det virker som om, at det allervigtigste ved telefonerne er deres bagsider, der er sammensat af tre lag glas, som giver indpakningen en skinnende farve med usædvanlig dybde. Det var i hvert fald dét, Honor-chefen Georg Zhao indledte sin præsentation med at fortælle om.

Telefonerne er stort set identiske, når det kommer til teknikken - bortset fra at Pro har mere hukommelse. Begge modeller er baseret på Huaweis Kirin 980-processor, hvilket er den samme processor, der sidder i Huaweis nye topmodel, P30 Pro.

Både Honor 20 Pro og Honor 20 har fire kameraer på bagsiden, men de er dog ikke ens: Pro-udgaven har et telefotokamera på 8 megapixel, mens Honor 20 i stedet har fået et kamera, som skaber bedre dybde i billederne.

I kølvandet på de to første modeller lancerer firmaet også Honor 20 Lite, som har en lidt mindre skærm, en mindre kraftig processor og "kun" tre kameraer på bagsiden.

Alle modeller sendes på markedet i 3. kvartal af 2019 og baseret på de internationale vejledende priser bliver de danske priser sandsynligvis:

  • Honor 20 Pro: 4.500 kr.
  • Honor 20: 3.450 kr.
  • Honor 20 Lite: 2.100 kr.

Måske er du interesseret i ...