nintendo switch 3

Her er Nintendos helt nye maskine

Link og Super Mario er tilbage! I sidste uge løftede Nintendo langt om længe sløret for sit nye konsolprojekt.

21. oktober 2016 af Mikkel Jacobsen

Nintendo nye konsolprojekt er en slags fusion af den klassiske Nintendo-maskine og Game Boy/DS. Den hedder Nintendo Switch og er en håndholdt konsol, som med et snuptag kan sluttes til et fjernsyn.

Når maskinen ikke er sat til fjernsynet, kan controller-grebene monteres på siderne, så Switch fungerer som en håndholdt maskine. Grebene kan endda tages af og deles af to spillere, der vil spille mod hinanden, og skærmen har et støtteben, der gør, at den kan stilles op hvor som helst.

Se afsløringen her:

Masser af Nintendo-godter

Når det kommer til spil, lader det til at være de helt store Nintendo-kanoner, der bliver kørt i stilling. The Legend of Zelda: Breath of the Wild ligner en skøn blanding af klassisk Zelda og Skyrim. Og øh, ja, selve Skyrim udkommer tilsyneladende også til Switch.

Der er et kort glimt af et Mario Kart-spil, som lader til at være Mario Kart 8 i en måske opdateret udgave. Og så er der, hvad der ligner et helt nyt Super Mario-spil i stil med det klassiske Super Mario 64.

nintendo switch 4

To bliver til en

Nintendo har de seneste år døjet med dårlige salgstal for deres Wii U, som af flere regnes for en kikset maskine, men med gode spil. I mellemtiden er Nintendos håndholdte 3DS gået som varmt brød. Nintendo Switch betyder, at Nintendo kan tage deres bedste erfaringer med fra begge maskiner og kombinere ressourcerne i én.

For os kunder betyder det, at vi ikke længere behøver at købe spil til flere forskellige maskiner for at nyde Nintendos spil.

Det vides endnu ikke, hvad Switch kommer til at koste, men mon ikke Nintendo er klar til at fortælle mere i løbet af de kommende måneder.

Måske er du interesseret i ...