NES Classic Mini

Ny mini-konsol til klassiske spil

1980’ernes populære spilkonsol NES er tilbage i en kæk mini-udgave. Den skal bare kobles til dit tv, så er underholdningen sikret med de bedste spil fra dengang.

7. oktober 2016 af Anders Daugaard

Fans af klassiske konsolspil venter spændt på den 11. november. På denne dag relancerer Nintendo spilkonsollen NES i en ny og mere kompakt udgave. Navnet er Nintendo Classic Mini.

Classic Mini har 30 spil indbygget og HDMI-udgang så den kan tilsluttes dit fjernsyn. Der er plads til to controllere, og der følger én controller med til at styre figurerne i spillene.

Spillene, der følger med, er blandt andet Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Donkey Kong, Pac-man, Yie Ar Kung-Fu, Bubble Bobble, Ghosts’N Goblins, Mega Man, Castevania og Final Fantasy.

Det er ikke muligt at købe nye spil til Classic Mini, og hvis du har en stak gamle NES-spil, kan de ikke bruges i den nye maskine. Du kan heller ikke bruge de gamle controllere.

Nintendo Classic Mini kommer til Danmark Selve spilmaskinen klarer sig med strøm fra en almindelig mobiloplader og et USB-kabel. Nintendo Classic Mini kommer i butikkerne den 11. november. Den koster fra 599 kroner. En ekstra controller koster cirka 120 kroner. Det er blandt andet spil som denne klassiker, du får glæde af:

Måske er du interesseret i ...