Nintendo genudgiver Game & Watch
Nintendo Game & Watch

Husker du de gamle bip-spil? Nu kommer det i en ny udgave. 

© Nintendo

Nintendo genudgiver ikonisk 80'er-konsol

Nintendo skruer op for nostalgien og genudgiver Game & Watch, selskabets første håndholdte spillekonsol nogensinde. Bliv klogere på den her.

Måske har du stadig et liggende i skuffen. Måske husker du blot de endeløse timer, man kunne bruge på at perfektionere sin personlige rekord.

Der er naturligvis tale om de klassiske bip-bip-spil, Nintendo i 1980'erne sendte på markedet, og som blev ganske populære. De små konsoller fik hurtigt betegnelsen bip-bip-spil, fordi de ofte sagde en lyd, når spilleren trykkede på tasterne.

Rent faktisk hedder de små spillekonsoller fra Nintendo Game & Watch, fordi de udover et spil indeholdt en vækkeurs-funktion.

> Læs også: Super Mario indtager mobilen

Gammel konsol med nye tricks

Og nu er Nintendo så klar med en ny version af den aldrende spillekonsol. 

Det sker for at markere computerspillet Mario, der i år kan fejre 35 års jubilæum. 

Den nye Game & Watch kommer således med to spil. Det ene er det klassiske Ball, hvor det for Mario gælder om at jonglere uden at tabe boldene. 

> Læs også: Nintendo udsender mini-udgave af NES

Det andet spil er det originale Super Mario Bros. Det betyder også, at den klassiske spillekonsol har fået et ansigtsløftning, da den nu kan vise farver på skærmen.   

Den lille konsol vejer 68 gram, kan holde strøm i otte timer og lades op med USB-C. Den danske pris vil være omkring 499 kroner, når den kan købes fra 13. novemver. 

> Læs også: Her er Nintendos helt nye maskine

I videoen herunder kan du se en præsentation af spillekonsollen. 

Måske er du interesseret i ...