iPhone med Apple iOS 11

Nu er der en ny version af Apples iOS på gaden til din iPhone. 

© Shutterstock

iOS 11 - Skal du opdatere din iPhone?

Den nyeste opdatering af Apples styresystem er nu blevet tilgængeligt på alle nyere Apple-produkter. Men skal du opgradere nu, eller kan du med fordel vente, før du gør det?

20. september 2017 af Peter Skovbjerg Jensen

I anledning af Apples nye iPhone 8 og iPhone 8 Plus udgives Apples nye opdatering til styresystemet iOS. Det nye iOS 11 vil være tilgængelig for alle nyere Apple-enheder og er en klar opgradering fra iOS 10.

iOS 11 giver iOS et nyt design, og opgraderer flere af dine daglige funktioner. Blandt andet kontrolcenteret, notifikationer og assistenten Siri har fået en opgradering.

Selvom iOS 11 har mange gode opgraderinger, kan der også være grunde til at vente lidt med at installere opdateringen. Der kan nemlig være dele af din iPhone, der ikke virker optimalt efter opdateringen.

Tjek om dine programmer virker med iOS 11

Selvom Apple har forberedt sit system og sine apps til iOS 11 længe, er det ikke sikkert, at alle dine andre apps er klar til den nye opdatering. Det kan være godt at vide, før du opdaterer, og du kan heldigvis nemt selv kontrollere det.

Du kan tjekke, om dine programmer er klar til opdateringen ved at gå til Indstillinger > Generelt > om. Her er der et punkt, der hedder Apps

Hvis trykker på punktet, kan du se de programmer, der ikke er klar til opdateringen, og derfor måske ikke virker på iOS 11 endnu.

Hvis der er programmer på denne liste, som du er afhængig af i din hverdag, kan du med fordel vente med at opdatere til iOS 11. 

Hvis der ikke sker noget, når du trykker på Apps, virker alle dine programmer efter opdateringen, og du kan trygt opdatere din enhed.

Hvis du vil være sikker på altid at have strøm på din smartphone, får du lige en en lækker powerbank med 2 numre af Komputer for alle for kun 59,50 kroner - spar 407 kroner. 

Måske er du interesseret i ...