iPhones

Sådan slår du to irriterende iPhone-funktioner fra

Nye iPhones gemmer på to irriterende funktioner, der generer mere end de gavner - her viser vi, hvordan du slår dem fra.

3. august 2016

Inden for rækkevidde og Ryst for at fortryde er to funktioner, som de fleste Apple-brugere har stiftet bekendtskab med, hvis de vel og mærke ejer en nyere iPhone.

Funktionerne har til formål at gøre det nemmere at bruge telefonen, men for mange generer de mere, end de gavner. Her kan du læse, hvordan du slår dem fra, hvis du gerne vil af med dem.

Inden for rækkevidde Inden for rækkevidde blev oprindeligt introduceret i forbindelse med lanceringen af iPhone 6, og den skal gøre det nemmere at betjene de større skærme med en enkelt hånd.

Funktionen halverer programvinduet, så du kan betjene en app med en enkelt hånd. Funktionen bliver aktiverer med to hurtige berøringer på Hjem-knappen.

Hvis du gerne vil slå den fra, skal du gøre følgende: Åbn Indstillinger, derefter Tilgængelighed, og så skal du slå Inden for rækkevidde fra.

Ryst for at fortryde Du kan fortryde en tekst, hvis du ryster telefonen en smule, men følsomheden kan også medføre, at beskeden dukker op i utide og er til ulejlighed.

Hvis du vil slå denne funktion fra, skal du åbne Indstillinger, Tilgængelighed og slå Ryst for at fortryde fra - punktet ligger næsten i bunden af menuen.

Måske er du interesseret i ...