Det nye Kontrolcenter i iOS 11 er mere overskuelig, men du kan ikke slukke for wi-fi og bluetooth, selvom det måske ser sådan ud.

Du tror måske, at du slukker for wi-fi og bluetooth, hvis du slår ikonerne i øverste venstre hjørne fra. Men det gør du ikke.

© Shutterstock

iOS 11: Du kan ikke slukke for wi-fi og Bluetooth i Kontrolcenter

Selvom du slår wi-fi og Bluetooth fra i Kontrolcentreret på iOS 11, slukkes de to funktioner ikke helt. Her kan du læse, hvordan du slukker for wi-fi og Bluetooth helt i iOS 11.

24. oktober 2017 af Christian Slot

Da iOS 11 blev lanceret for en måneds tid siden var det til store klapsalver fra de fleste Apple-fans. 

Blandt andet pustede opdateringen nyt liv i assistenten Siri, dine notifkationer og Kontrolcenteret.

Især opdateringen til iPad høstede gode anmeldelser, mens det viste sig, at iOS 11 til iPhone blandt andet resulterede i ringere batterilevetid

> Hvis du har problemer med at holde strøm på mobilen, får du lige nu en lækker powerbank samt 2 numre af Komputer for alle leveret til døren for kun 59,50 kroner - spar 407 kroner. 

Wi-fi og Bluetooth slås ikke fra i iOS 11

Kontrolcenteret i iOS 11 blev desuden rost, fordi det nu er nemmere at ændre på dine favoritindstillinger med et fingerstrøg.

Men det er kommet flere brugere for øje, at du ikke kan slukke for wi-fi og Bluetooth via Kontrolcenteret.

Hvis du slår wi-fi og Bluetooth fra, afbrydes forbindelsen kun til de netværk eller enheder, du er tilkoblet. Selve wi-fi- og Bluetooth-senderen forbliver tændt. 

Og din iPhone tænder selv for wi-fi, når du bevæger dig til et nyt netværk eller når klokken slår 5 næste morgen - uden du kan gøre noget ved det.

Læs alt om iOS her

Sådan slår du wi-fi og Bluetooth fra i iOS 11

For at slukke wi-fi eller bluetooth fuldstændig skal trykke på Indstillinger, vælge Wi-Fi eller Bluetooth og slå tjeneste fra øverst. 

Ønsker du at bruge Kontrolcenteret til at slukke for de to tjenester, er du nødt til at aktivere Flystilstand. Det gør du ved at stryge op fra bunden og trykke på ikonet med en flyvemaskine.

Apple forklarer selv på deres support-side, at wi-fi og Bluetooth ikke slås helt fra, så du stadig kan bruge eksempelvis Apple Watch og Handoff, der lader dig fortsætte, hvor du slap, på en anden enhed.

Læs også: Få ekstra plads på din iPhone

Måske er du interesseret i ...