iphones

Gør din iPhone hurtigere på ti sekunder

Smart trick kan frigøre hukommelse på din iPhone og sætter fart på telefonen.

9. december 2015

Selv en ny og kraftfuld iPhone kan føles langsom, når den bliver fyldt med apps, musik og billeder. Du kan heldigvis nemt frigøre hukommelse, så du slipper for en sløv telefon, som tager adskillige sekunder om at åbne apps.

Det er ikke Apple selv, der har løftet sløret for det snedige trick, men derimod en af de mange loyale Apple-fans, Marc Forrest. Det kan derfor lyde som lidt af en skrøne, men vi har testet på et par lidt ældre modeller, og de får alle et mærkbart løft - helt uden vi behøver lukke apps helt ned.

Sådan gør du

Hold tænd/sluk-knappen nede øverst på din iPhone, indtil beskeden skub for slukke dukker op. Hold nu Home-knappen nede i nogle sekunder, hvorefter du ryger tilbage til oversigten over apps, og så skulle du gerne have en hurtigere telefon.

Det lille trick vil ikke gøre din telefon hurtigere end nogensinde før, for iOS er som udgangspunkt ganske god til at administrere telefonens hukommelse. Kæmper din telefon dog med hastigheden, vil det kunne give mere fart - det skader i hvert fald ikke at prøve, hvis intet andet virker.

Måske er du interesseret i ...