OpenOffice

Sådan ser programikonerne for OpenOffice ud - en stærk konkurrent til betalingsprogrammerne fra Microsoft.

3 gode alternativer til Microsoft 365

Vil du spare de hundreder af kroner, som Microsoft 365 koster om året. Så kan du overveje en af de gode gratis kontorpakker på markedet.

Den nyeste version af Microsoft kontorpakke koster enten 1.200 kroner i engangsbetaling, eller cirka 600 kroner årligt i abonnement. Det tærer på de fleste budgetter, så her præsenterer vi dig for de tre bedste gratis alternativer til Office:

Gratis kontorpakke 1: Apache OpenOffice

Denne traditionsrige kontorpakke er på dansk og byder som konkurrenterne på tekstbehandling, regneark og præsentationer. Men du finder også på database- tegne- og matematik-programmer i pakken.

Hent kontorpakken her.

Gratis kontorpakke 2: Tre gode Google-apps

Googles digitale univers er blevet en alvorlig konkurrent til Microsoft. Google Docs, Google Sheets og Google Slides udgør en fin dansksproget kontorpakke i skyen, hvilket vil sige, at du redigerer tekst, arbejder i regneark og opretter slideshows i din browser. Løsningen har den store fordel, at du automatisk har adgang til dine dokumenter fra en hvilken som helst pc. 

Kom i gang med Google DocsGoogle Sheets eller Google Slides, og læs eventuelt vores guide til Googles digitale univers.

Gratis kontorpakke 3: LibreOffice

Denne kontorpakke er en aflægger af OpenOffice og byder på de samme seks programmer. Pakken er ligeledes på dansk. De to pakker minder om hinanden, men LibreOffice byder på enkelte avancerede funktioner, som konkurrenten ikke leverer. 

Hent LibreOffice her i Fordelszonen med en tilhørende guide

Her er Microsofts fire kontorpakker

Måske du alligevel har mod på at prøve kræfter med verdens uomtvisteligt bedste og mest funktionsrige kontorpakke: Microsoft 365. Pakken, der nylig skiftede navn fra Microsoft Office, findes i fire forskellige udgaver, som vi gennemgår i detaljer i artiklen " Hvad er Microsoft 365 nu for noget?".

Den kan du læse i som PDF i Fordelzonen her (henvisning)

Måske er du interesseret i ...