Microsoft Office-appen på tre forskellige Android-telefoner

Microsofts nye Office-app gør det nemmere at bruge Word, Excel og PowerPoint på Android og iPhone.

© Microsoft

Få hele Microsoft Office-pakken på din mobil!

Nu kan du bruge Word, PowerPoint, Excel og alle de andre programmer i Microsoft Office-pakken med én app på Android-telefoner og iPhone.

Først blev der udgivet en testversion, så blev testversionen gjort hemmelig, men nu er den færdige version her endelig: Microsoft Office-appen til Android-telefoner og iPhone..

Indtil nu har du kun haft mulighed for at bruge de forskellige programmer fra Microsofts Office-pakken i hver deres app på Android, men nu er de blevet samlet i én app, så du nemmere kan skifte imellem at arbejde i hvert program.

Microsoft har dog endnu ikke valgt at droppe de separate apps for Office-programmer endnu, så hvis du bruger dem, skal du endnu ikke være nervøs for at miste dit arbejde.

Office-app'en kommer senere til tablet

I modsætning til de separate apps for Word, Excel, PowerPoint og andre programmer fra Office-pakken, kan den nye Office-app endnu ikke bruges på tablets. 

Appen virker simpelthen ikke i vandret tilstand.

Hvorfor Microsoft har valgt at se bort fra denne funktion er uvist, men firmaet har udtalt til det amerikanske blad The Verge, at appen snart vil blive optimeret til både iPads og Android-tablets.

Indtil da kan tabletejere bruge de separate apps, der, ligesom den nye Microsoft Office-app, kan hentes gratis i Google Play Butik og Apples App Store.

Du finder Office-appen til Android i Google Play Butik via dette link

Du finder Officepakken til iPhone i App Store via dette link

Måske er du interesseret i ...