Microsoft Edge-browser
Microsoft Edge-browser

Microsoft Edge-browseren får nye og spændende funktioner

© Shutterstock

Nye funktioner til Edge forøger produktiviteten

Microsofts nye browser får en række spændende funktioner, der skal gøre livet på internettet lettere for dig.

Microsoft Edge-browseren får senere i år flere nye og interessante funktioner. Det har Microsoft for nylig bekræftet.

Edges nye funktioner indebærer blandt andet muligheden for at sortere dine faner vertikalt og en helt ny og nem måde at kopiere tekst og skemaer på.

Microsofts målsætning med funktionerne er at gøre din produktivitet bedre, og det kan man godt forestille sig bliver tilfældet, når man ser, hvordan funktionerne kommer til at fungere i praksis.

LÆS OGSÅ: Hent den nye Edge-browser nu

Vertikale faner i Edge

Microsoft Edge-browseren kommer som noget nyt til at få vertikale faner. Det vil sige, at dine faner, som normalt ligger i toppen af browseren, vil blive rykket til venstre i din browser og sorteret vertikalt.

Vertikale faner bliver desuden understøttet med en drag and drop-funktion, så du kan trække nye faner ind og let lave om på rækkefølgen af dine faner. Det gør livet lettere for dig, der ofte har mange faner åbne på samme tid, da en vertikal sortering gør det muligt at se hele navnet på de faner, du har åbnet.

Vertikale faner bliver rullet ud senere på året, men hvis du ikke kan vente, kan du lige nu prøve Chrome-udvidelsen Vertical Tabs, som har en lignende funktion.

Vertikale faner i Microsoft Edge.
Vertikale faner

Sådan kommer de vertikale faner i Microsoft Edbe til at fungere i praksis.

© Microsoft

Kopier tekst og tabeller

Edge får også en funktion kaldet Smart Copy. Funktionen er særligt brugbar for dig, fordi den gør det væsentligt lettere at kopiere tabeller og sætte dem ind i dokumenter eller e-mails.

Med musen markerer du blot det felt, du ønsker at kopiere, højreklikker og klikker på Kopier. Ifølge Microsoft vil formatet af det, du kopierer, ikke ændre sig, når du sætter det ind. Du slipper dermed for at lave dobbeltarbejde og rette det hele til, så det passer i det format, du skal bruge.

Smart Copy vil også blive rullet ud senere i år, og du kan forvente, at det kommer til at se nogenlunde ud som vist nedenfor.

Smart Copy
Smart Copy

Så nemt bliver det at kopiere tabeller i Edge. 

© Microsoft

Måske er du interesseret i ...