OnePlus 10T 5G
OnePlus 10T 5G

Den nye telefon kommer i to forskelige farver.

© OnePlus

Ny supertelefon lader batteriet fuldt op på 19 minutter

OnePlus har søsat et nyt flagskib af en mobiltelefon, der blandt andet har en uhørt hurtig opladning af batteriet.

Den kinesiske mobiltelefonproducent OnePlus har haft et travlt 2022, hvor det ene nye produkt efter det andet er blevet lanceret.

Onsdag den 3. august var OnePlus på banen igen. Denne gang for at lancere den helt nye Android-telefon OnePlus 10T 5G.

OnePlus 10T er firmaets nyeste topmodel, og det er ganske tydeligt, når man ser nærmere på telefonens specifikationer.

Foruden at have en solid ydeevne og en ganske særlig teknologi til at nedkøle apparatets indmad, har telefonen også et særdeles kraftigt opladningssystem. På blot 19 minutter kan du lade telefonen op fra 1 procent strøm til 100.

LÆS OGSÅ: Billig telefon gemmer på 900 LED-lys


Imponerende hurtig opladning

Det er ingen overdrivelse at sige, at OnePlus 10Ts 4800 mAh-batteri kan lade voldsomt hurtigt op.

Ifølge OnePlus kan telefonen nemlig oplades fra et fladt batteri til en strømkapacitet på 100 procent på blot 19 minutter, hvilket er firmaets hurtigste opladning i historien.

Det skyldes ikke mindst opladningsteknologien 150 W SUPERVOOC Endurance Edition, der kan give batteriet en dags strøm på 10 minutters opladning. Men hvis mobilen sidder i stikkontakten i sammenlagt 19 minutter, får du en fuld opladning.

For at få glæde af den lynhurtige opladning kræver det dog den særlige SUPERVOOC-strømadapter, der følger med telefonen, og at mobilens skærm forbliver slukket under opladningen.

LÆS OGSÅ: Ny version af Android er lige på trapperne

To forskellige priser

OnePlus’ nye flagskibstelefon kan anskaffes med enten 8 GB ram og 128 GB lagerplads eller 16 GB ram og 256 GB lagerplads. Den billigste model koster 5.499 kroner, mens du skal af med 6.299 kroner for den dyrere og hurtigere version.

Udover at kunne lade umanerlig hurtigt, er telefonen blandt andet også udstyret med en solid processor og et avanceret nedkølingssystem, så mobilen holder i længere tid til krævende spil og apps.

Desuden har telefonen, der bruger styresystemet Oxygen OS, en 360 graders antenne, som sikrer ekstra god dækning samt tre forskellige kameraer og meget mere.

OnePlus 10T 5G kan købes fra den 25. august 2022.

LÆS OGSÅ: Høretelefoner tester din hørelse

Måske er du interesseret i ...