OnePlus Buds Pro
OnePlus Buds Pro

De nye trådløse høretelefoner fra OnePlus kan blandt andet teste din hørelse.

© OnePlus

Høretelefoner fra OnePlus tester din hørelse

Mobiltelefonproducenten OnePlus har netop udgivet et nyt sæt høretelefoner kaldet OnePlus Buds Pro, og de kan blandt andet teste din hørelse.

26. august 2021 af Martin Lorentsen

Trådløse høretelefoner findes der et hav af, og der stor forskel på de forskellige modeller.

Nogle har god lyd, men dårlig støjreduktion og forbindelse, mens andre har dårlig lyd, men sidder godt i ørene. Det kan derfor være svært at finde de rette høretelefoner.

Nu har mobiltelefonproducenten OnePlus lanceret et sæt spritnye trådløse høretelefoner, som vi allerede har haft mulighed for at prøve. 

Høretelefonerne, der hedder OnePlus Buds Pro, byder på støjreduktion, moderne Bluetooth-forbindelse og en række andre spændende funktioner.

En af funktionerne gør det muligt at tilpasse lyden i høretelefonerne på ganske særlig vis. Ved hjælp af kunstig intelligens kan høretelefonerne nemlig skræddersy lyden til din hørelse.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du Bluetooth

Smart funktion tester din hørelse

OnePlus Buds Pro er udstyret med flere ekstrafunktioner. En af dem er OnePlus Audio ID, der kan få lyden til at passe til din hørelse. Ved hjælp af funktionen kan høretelefonerne nemlig foretage en test af din hørelse.

Testen fungerer på samme måde, som når man får testet sin hørelse hos lægen. Der bliver spillet forskellige lyde i et bestemte tonelejer, og hvis du kan høre en tone, skal du trykke på en knap.

Til sidst får du vist en grafik, der illustrerer, hvordan dine ører opfanger lyde, og så vil lyden i høretelefonerne været tilpasset din specifikke hørelse. 

Hvis du ikke har en OnePlus-telefon, skal du installere den tilhørende gratis app "Hey Melody" for at kunne benytte dig af funktionen. Ellers finder du funktionen i høretelefonernes indstillinger på din OnePlus-mobil.

LÆS OGSÅ: Høretelefoner med indbyggede solceller

OnePlus Buds Pro
OnePlus Buds Pro:

Støjreduktionen i OnePlus Buds Pro kan automatisk tilpasse sig omgivelserne. Hvis du er et sted, hvor der er meget støj, vil høretelefonerne reducere mere, end hvis du er et stille og roligt sted. 

Intelligent støjreduktion i OnePlus Buds Pro

Som tilfældet er med mange andre moderne høretelefoner, tilbyder OnePlus Buds Pro også støjreduktion. Høretelefonernes støjreduktion, der maksimalt er målt til 40 dB, kan automatisk tilpasse sig omgivelserne.

Går du således ved en vej, og en bil nærmer sig, er det hensigten, at høretelefonerne automatisk justerer i støjreduktionen, så bilens støj bliver dæmpet.

Det er dog muligt at slå funktionen fra, hvis du ønsker det, og dermed selv styre, hvor meget støj, der skal reduceres.

OnePlus Buds Pro fås i sort og hvid, og de er allerede til salg i butikkerne. Prisen er cirka 1199 kroner. 

Vil du vide mere om høretelefonerne, før du kaster dig ud i et køb, kan du med fordel læse vores test af dem.

> Du kan læse testen af OnePlus Buds Pro i Testzonen her

Måske er du interesseret i ...