Få 3.000 nye emojis til din computer
Emojis:

I vores Fordelszone finder du en ny, stor pakke med over 3.000 emojis til din computer. Herover kan du se et eksempel på, hvordan Microsofts nye emojis tager sig ud. 

© Microsoft/Komputer for alle

Hent 3000 nye emojis til din computer

Der er en emoji til enhver lejlighed. Og i Fordelszonen finder du lige nu en ny pakke med over 3000 emojis, som du kan bruge, præcis hvor du har lyst.

6. januar 2023 af Niklas Ernst

Et billede siger mere end tusind ord, siger man. Måske netop derfor er de digitale humørikoner emojis også blevet en ekstremt populær del af vores skriftsprog, når vi skriver mails, sms'er, skriver på Facebook eller chatter på værktøjer som Messenger.

Ifølge The Unicode Consortium, som er organisationen, der organiserer og holder styr på de mange emojis, så bruger hele 92% af verdens online-befolkning jævnligt emojis.

Her kan de mange emojis ledsage en sætning, fx for at bløde den lidt op med en glad emoji eller de kan slet og ret gøre det helt ud for en sætning.

Fx kan en 👍-emoji fungere som bekræftelse på en aftale, eller en simpel ❤️-emoji kan gøre det ud for en traditionel kærlighedserklæring eller udtrykke omsorg.

LÆS OGSÅ: Genial genvej: Sådan laver du let emojis og tegn i Windows

Emojis giver mange muligheder

Udover at tilføje et lag af nonverbal, grafisk kommunikation til vores samtaler kan emojis også bruges som pynt eller udsmykning. 

Det kan eksempelvis være på en sang, du har skrevet til en festlig lejlighed, eller de kan sættes på et nyhedsbrev, du sender ud i din forening. 

LÆS OGSÅ: Her er årets mest populære emojis

Uanset hvordan du vælger at bruge emojis, får du med den nye, store emoji-pakke i Fordelszonen masser af vælge imellem. Faktisk mere end 3000 styk, som du kan bruge, præcis som du ønsker.

Disse emojis er fra Microsoft og er lavet til det nye Windows 11-styresystem. Det betyder dog ikke, at de ikke kan bruges i andre versioner af Windows. Det betyder blot, at disse humørikoner har et andet grafisk præg end tidligere versioner.

De er således mere 3D-agtige og har i mange tilfælde fine farveovergange, der skaber en særlig flot visuel effekt.

Brug dem i alle programmer

De 3000 emojis ligger i Fordelszonen i en samlet pakke, og de ligger som PNG-filer. 

Det vil sige, at du blot skal hente dem ned på din computer, og at du herefter frit kan sætte dem ind, hvor du skal bruge dem- uanset om det er i Word, på Facebook, i en mail, eller hvor det nu passer dig.

LÆS OGSÅ: 117 nye emojis til Android og iPhone

Når de er hentet, skal de pakkes ud på din pc, og dernæst kan du bladre igennem de mange emojis direkte i Stifinder.

Du finder pakken med de mange nye, emojis i Fordelszonen

Måske er du interesseret i ...