Nu kan du bruge ChatGPT på mobilen. Vi viser, hvordan det fungerer.
ChatGPT på mobilen:

Nu kan du bruge ChatGPT på mobilen. Vi viser, hvordan det fungerer. 

© Shutterstock

Sådan bruger du ChatGPT på mobilen

ChatGPT har taget internettet med storm, og nu er den kunstige intelligens også klar som app til din telefon. Se her, hvordan du bruger den nye app.

ChatGPT er en ny og ganske avanceret kunstig intelligens i form af en chatbot, du kan skrive til, og så skriver den det, du beder den om.

LÆS OGSÅ: ChatGPT: Prøv chatrobotten, som alle snakker om - på dansk

Og på rekordtid er ChatGPT blevet enorm populær.

Ifølge OpenAI, der står bag ChatGPT, har værktøjet mere end 100 millioner brugere på verdensplan, som bruger værktøjet til alt mellem himmel og jord.

Hvad er ChatGPT?

Kort fortalt er ChatGPT en kunstig intelligens, en algoritme, som tager udgangspunkt i store og komplekse mængder data, den er blevet fodret med. Og på baggrund af den data bliver ChatGPT hele tiden trænet i at svare bedre og mere præcist.

Du kan stille robotten konkrete spørgsmål, føre en samtale med den eller bede den skrive en tekst.

LÆS OGSÅ: Nettet vrimler med malware forklædt som ChatGPT

Du kan fx bede den skrive en historie, som indeholder bestemte karakterer eller handlingsforløb. Eller du kan bede den skrive en analyserende tekst om ét lands forhold til et andet med bestemte fokusområder. Eller skrive et portræt af en kendt personlighed. 

Kun fantasien sætter grænsen.

ChatGPT klar som app til telefonen 

Indtil videre har det kun været muligt at bruge ChatGPT i din browser. Men nu er det også blevet muligt at downloade ChatGPT som app til din telefon. 

Så kan du altid tage ChatGPT med dig og så svar på alle dine spørgsmål på farten.

Læs også: Microsoft vil smadre Google: Bygger chatrobot ind i Bing.

I første omgang var app’en kun tilgængelig til iPhone, men OpenAI, der står bag ChatGPT, har nu også lavet en app til Android.

På både Android og iOS er app’en gratis at hente og bruge, og herunder kan du se, hvordan du bruger den.

Sådan bruger du ChatGPT-app’en

For at bruge ChatGPT på Android og iOS, skal du starte med at hente og installere app’en på din telefon. Du finder app’en til iPhone her og du finder app’en til Android her.

LÆS OGSÅ: 3 AI-værktøjer, der kan lave tekst til billeder

Når du har hentet og installeret app’en på din telefon, skal du logge ind. Du kan logge ind på forskellige måder, fx med din Google-konto.

Nu kan du bruge ChatGPT med en app på mobilen
AI på mobilen:

Sådan ser ChatGPT ud på mobilen. 

© OpenAI


Når du er logget ind, er du klar til at begynde at bruge ChatGPT-app’en på mobilen. 

For at spørge om noget eller definere en opgave for ChatGPT, skal du indtaste det i feltet nederst og klikke på pilen til højre for. ChatGPT fungerer fremragende på dank og alverdens andre sprog. hvis du spørger på dansk, får du også svar på dansk. 

Som noget særligt for app'en kan du også klikke på mikrofonen i siden for at indtale dit spørgsmål eller din instruks i stedet for at skrive den.

Ved at klikke på de tre streger i øverste, venstre hjørne, og derefter klikke på History, kan du se en oversigt over dine tidligere søgninger og samtaler med ChatGPT. 

Måske er du interesseret i ...