Microsoft fjerner Edge fra Windows
Farvel

Nu er det slut med den gamle version af Edge-browseren. Microsoft fjerner den simpelthen fra din pc.

Sig farvel: Microsoft fjerner Edge fra Windows

Bruger du den gamle Edge-browser på din computer, skal du kigge dig om efter et alternativ. Microsoft vil nemlig fjerne den gamle Edge-browser med en ny opdatering.

Microsoft vil rigtig gerne have, at du bruger deres nye Edge-browser. 

Samtidig vil Microsoft også rigtig gerne undgå, at du bruger den gamle version af Edge-browseren. 

Faktisk i så høj grad, at den gamle Edge-browser aktivt vil biive fjernet fra din computer. 

> Læs mere om den nye Edge-browser her

Fjerner Edge fra din pc med næste opdatering

Når Microsoft sender en sikkerhedsopdatering ud den 13. april, vil den gamle Edge-browser nemlig blive fjernet. Og allerede 9. marts vil Microsoft stoppe med at sende sikkerhedsopdateringer efter den gamle Edge-version, hvilket vil gøre browseren uhyre usikker at bruge. 

Derfor bør du altså – hvis du bruger den gamle Edge-browser – vænne dig til at bruge en anden browser. Enten den nye Edge-browser eller et alternativ som Firefox, Opera eller Google Chrome. 

Skifter du til den nye version af Edge, lover Microsoft, at dine indstillinger og data vil flytte med over i den nye Edge-version. 

Flere nyheder i den nye Edge

Og Microsoft gør hvad de kan for at få flere til at bruge den nye Edge-version. Senest har Microsoft taget et gevaldigt skridt i browserkampen mod rivalerne fra Google.

Edge-browseren byder således nu på en indbygget kodeordsgenerator, som kommer med forslag til ubrydelige kodeord, når du registrerer dig på nettet – og husker dem for dig.

Edge-browseren kan nu også alermere dig, hvis du bruger et tjeneste, som er blevet hacket, og dit kodeord dermed er usikkert.

Det kan du læse mere om i denne artikel

> Læs også: Derfor kan du ikke fjerne Edge

Måske er du interesseret i ...