Bing skal i fremtiden bruge kunstig intelligens til at finde søgeresultater
Venteliste:

Du kan nu komme på ventelisten til at få den nye Bing-browser fra Microsoft. 

© Microsoft

Sådan får du adgang til den nye chatrobot i Bing

Microsoft vil smadre Google med fremtidens søgemaskine. Vil du prøve den, kan du her læse, hvordan du kommer i gang med Microsofts nye Bing-søgemaskine.

Google er den ubestridte konge, når det kommer til søgemaskiner på nettet.

Sådan har det været længe, men så skal det ikke blive ved med at være. I hvert fald ikke, hvis det står til Microsoft.

LÆS OGSÅ: ChatGPT: Prøv chatrobotten, som alle snakker om

Om ikke særlig lang tid er Microsoft nemlig klar med en ny version af virksomhedens søgemaskine, Bing, som skal tage kampen op mod Google.

Faktisk har de allerede lanceret funktionen - men det er de færreste, som har fået adgang.

Kombinerer søgemaskine og chatrobot

Det særlige ved den nye version af Bing er, at der bliver implementeret en kunstig intelligens fra firmaet OpenAI, der blandt andet står bag chatrobotten ChatGPT, der de seneste måneder har taget nettet med storm, og som nu har over 100 millioner brugere på verdensplan.

På den måde kan du direkte i din Bing-søgning skifte mellem at søge på nettet og få uddybet dine søgninger ved hjælp af chatrobotten, som besvarer dine spørgsmål med kildeangivelser til, hvor den har informationen fra, og hvor du kan læse mere.

Det kan du læse mere om her.

LÆS OGSÅ: Microsoft vil smadre Google - bygger chatrobot ind i Bing

Sådan får du adgang til Bing-søgemaskinen

Indtil videre er det ikke alle, der har adgang til Microsofts nye og avancerede søgemaskine, da det nye Bing endnu ikke er helt færdigudviklet.

LÆS OGSÅ: Edge-browseren stiger i popularitet

Du skal derfor skrive dig på en venteliste og derefter væbne dig med tålmodighed og krydse dine fingre – for det er ikke til at sige, hvor længe du skal stå på listen, før Microsoft lukker dig ind og lader dig prøve den nye søgemaskine.

For at skrive dig på ventelisten, skal du klikke på dette link  og klikke på Skriv dig på ventelisten. 

Derefter skal du logge ind med din Microsoft-konto. Når du så på et tidspunkt får adgang til søgemaskinen, får du en mail med Microsoft med et link og anvisninger i, hvordan søgemaskinen fungerer.

Prøv de andre AI-værktøjer

Selvom du ikke har adgang til den nye Bing-søgemaskine endnu, er der heldigvis masser af andre AI-værktøjer, du kan prøve af.

Vi har eksempelvis skrevet om ChatGPT, den imponerende og ekstremt populære chatrobot, som kan svare på alt mellem himmel og jord.

Eller du kan prøve den grafiske og underholdende Dall E-2, som kan spytte kunstværker ud baseret på de tekster, du skriver til værktøjet. 

Måske er du interesseret i ...