Videoredigering i Google Fotos
Videoredigering

Med Google Fotos kan du nu redigere dine videoer i et snuptag og fx tilføje filtre. 

© Google

Lav perfekte hjemmevideoer med Google Fotos

Google Fotos kan meget mere end blot at redigere og dele dine billeder. Nu kan du også bruge app'en til at redigere dine videoer.

Google Fotos er for mange mennesker den foretrukne app, når det kommer til at organisere, redigere og dele dine fotografier taget på mobilen.

Men nu er det ikke længere blot feriebillederne, du kan redigere og dele med familie og venner i Google Fotos.

> Læs også: 5 tips: Få meget mere ud af Google Fotos

Google har nemlig opdateret Google Fotos-app’en på Android med nye og forbedrede muligheder for at redigere dine hjemmevideoer.

Den mulighed har tidligere kun været tilgængelig for iPhone-brugerne af Google Fotos, men de nye funktioner kommer altså nu også endelig Android-brugerne til gode.

Her er de nye muligheder i Google Fotos

Den opdaterede app rummer markant flere muligheder end tidligere, hvor det kun var muligt at klippe, stabilisere og rotere video.

Ligesom det kendes fra foto-delen, er det fx nu også muligt at ændre på lysstyrke, kontrast, farver og en række andre justeringer.

Det er også muligt at rette en video op, der er optaget skævt, hvilket fx kan ses på en horisontlinje. Du kan også fjerne lyden fra din video, ligesom du kan eksportere enkelte billeder.

Endelig er det også muligt at lægge filtre over din video, så de i et snuptag får et særligt udtryk eller stemning. Så slipper du for at bruge tid på redigeringen.

> Læs også: Google Fotos læser tekst på dine billeder

Sådan får du det nye Google Fotos

Den nye udgave af Google Fotos bliver udrullet løbende, hvilket betyder, at ikke alle får opdateringen på én gang.

> Læs også: Nu kan du hente Google Fotos ned på din computer

Du kan derfor prøve at søge på Google Fotos i Play Butik på din Android-enhed og klikke på Opdater, hvis du har mulighed for det. Hvis ikke, må du i stedet væbne dig med tålmodighed.

Bruger du Google Fotos bør du desuden være opmærksom på, at alle billeder og video fra den 1. juni vil tælle med i dit onlinelager hos Google.

Det kan du læse meget mere om i denne artikel

Måske er du interesseret i ...