Bedste gratis Videoredigeringsprogram
Videoredigering

Det ser professionelt ud, men dette er faktisk et skærmbillede af et ganske gratis videoredigeringsprogram.

Videoredigering: Find det bedste gratis program

Vi har sat fire gode, gratis videoredigeringsprogrammer op mod hinanden. De bedste programmer er lige så gode betalingsprogrammer, og en af vores favoritter er oven i købet på dansk.

I vores seneste stortest i Komputer for alle nummer 3/2019 satte vi os for at finde det bedste, gratis videoredigeringsprogram, der kan opdrives lige nu. 

Som testredaktør har jeg har arbejdet med mange vidt forskellige videoredigeringsprogrammer gennem tiden, og de fleste har været betalingsprogrammer. 

Derfor forventede jeg heller ikke det helt store, da jeg installerede fire gratis videoredigeringsprogrammer og gik i gang med at klippe en lille film sammen i hvert af dem. 

Gratis videoredigering kan dække alle behov

Allerede ved det første program gik det dog op for mig, at det faktisk er muligt at få gratis videoredigering, der dækker alle de behov, som en almindelig bruger måtte have. 

Det er virkelig overvældende, så mange funktioner du kan få gratis i et program, som samtidig er flot og brugervenligt bygget op.

Der er simpelthen ingen grund til at kaste gode penge efter et videoredigeringsprogram. Hvis du skal redigere klip fra din telefon til en flot video til deling på YouTube, så er de gratis programmer alt, hvad du har brug for.

Simpel videoredigering med professionelt udtryk

Jeg klippede en sommerferievideo af en bunke korte klip fra telefonen. Så klippede jeg dem sammen med flotte overgange og tilsatte rulletekster og baggrundsmusik.

Resultatet blev en virkelig flot video, hvor farverne på de enkelte klip endda var redigeret, så filmen fik et ensartet udtryk.

Disse gratis videoredigeringsprogrammer testede vi:

Få helt styr på videoredigering med Komputer for alle

Et af de bedste programmer fra testen hedder Shotcut, og det findes på dansk til download for vores abonnenter i Fordelszonen. Her finder du også en grundig guide til programmet.

Måske er du interesseret i ...