Bedste gratis Videoredigeringsprogram
Videoredigering

Det ser professionelt ud, men dette er faktisk et skærmbillede af et ganske gratis videoredigeringsprogram.

Videoredigering: Find det bedste gratis program

Vi har sat fire gode, gratis videoredigeringsprogrammer op mod hinanden. De bedste programmer er lige så gode betalingsprogrammer, og en af vores favoritter er oven i købet på dansk.

I vores seneste stortest i Komputer for alle nummer 3/2019 satte vi os for at finde det bedste, gratis videoredigeringsprogram, der kan opdrives lige nu. 

Som testredaktør har jeg har arbejdet med mange vidt forskellige videoredigeringsprogrammer gennem tiden, og de fleste har været betalingsprogrammer. 

Derfor forventede jeg heller ikke det helt store, da jeg installerede fire gratis videoredigeringsprogrammer og gik i gang med at klippe en lille film sammen i hvert af dem. 

Gratis videoredigering kan dække alle behov

Allerede ved det første program gik det dog op for mig, at det faktisk er muligt at få gratis videoredigering, der dækker alle de behov, som en almindelig bruger måtte have. 

Det er virkelig overvældende, så mange funktioner du kan få gratis i et program, som samtidig er flot og brugervenligt bygget op.

Der er simpelthen ingen grund til at kaste gode penge efter et videoredigeringsprogram. Hvis du skal redigere klip fra din telefon til en flot video til deling på YouTube, så er de gratis programmer alt, hvad du har brug for.

> Læs også, hvordan du let konverterer forskellige videoformater, så du kan bruge dem til en og samme videofilm

Simpel videoredigering med professionelt udtryk

Jeg klippede en sommerferievideo af en bunke korte klip fra telefonen. Så klippede jeg dem sammen med flotte overgange og tilsatte rulletekster og baggrundsmusik.

Resultatet blev en virkelig flot video, hvor farverne på de enkelte klip endda var redigeret, så filmen fik et ensartet udtryk.

Læs hele stortesten i Komputer for alle nummer 3/2019, som er på gaden nu. Hvis du tegner abonnement i dag, kan du læse testen med det samme med vores magasin-app Wype. 

> Prøv Komputer for alle fra kun 29 kroner. Se de mange tilbud her

Disse gratis videoredigeringsprogrammer testede vi:

  • Da Vinci Resolve
  • HitFilm Express
  • Lightworks
  • Shotcut

Få helt styr på videoredigering med Komputer for alle

Et af de bedste programmer fra testen hedder Shotcut, og det findes på dansk til download for vores abonnenter i Fordelszonen

Du kan læse meget mere om dette program i et kommende nummer (6/2019), som udkommer i starten af april, hvor vi har bestemt os for at ledsage det af en udførlig guide til, hvordan du får det bedste ud af de mange funktioner.

Hvis du tegner abonnement inden 11. marts 2019, får du bladet med den store guide til Shotcut sendt direkte til din postkasse. 

> Se de mange gode abonnementstilbud og -præmier her

Måske er du interesseret i ...