4 gode grunde til at opgradere til SSD

Hvis din primære harddisk endnu ikke er en SSD, får du her 4 gode grunde til, hvorfor den bør være det.

2. januar 2017 af Mikkel Jacobsen

1. Den er hurtigere En SSD skal ikke bruge tid på at lade en magnetisk arm læse data fra en metalskive, som en gammeldags harddisk skal. En SSD fungerer lige som et flash-hukommelseskort, og læser og skriver data lynhurtigt. Hvis din Windows-installation kører fra en SSD, vil du mærke en betydelig hastighedsforskel.

2. Den bruger mindre strøm Fraværet af bevægelige dele i SSD gør også, at den bruger mindre strøm end magnetiske harddiske. Det er naturligvis en fordel for elregningen og miljøet, og for dig med en bærbar computer betyder det også, at computeren holder længere på en opladning.

3. Den er lydløs Endnu en fordel ved at SSD ikke har bevægelige dele, er, at den er så godt som lydløs. Du slipper altså for den konstante lyd af data, der bliver læst og skrevet, som du har været vant til det med magnetiske harddiske. Det giver arbejdsro til dig selv og dem omkring dig.

4. Programmer og spil er klar på få sekunder Det er ikke kun Windows, der kører hurtigere med en SSD. Du vil opleve, at dine programmer opfører sig langt kvikkere, og at dine spil får skåret adskillige sekunder af indlæsningstiden fra mellem banerne.

> Læs mere: Fremtidens harddisk

Måske er du interesseret i ...