Den nye Yoga Book 9i er ikke som de andre computere.
Lenovo Yoga Book 9i

Med den nye Yoga Book 9i vælger du selv, om du vil have en ekstra stor skærm til dine programmer – eller om skærmen skal bruges som tastatur. 

Lenovo Yoga Book 9i dropper tastaturet og får ekstra skærm

Er du på udkig efter en særlig computer, der ikke er som de andre, er Lenovos nye Yoga Book 9i et godt bud. Her er intet nemlig rigtigt, som det plejer.

Glemt alt hvad du tror, du ved om, hvordan en bærbar computer ser ud. Lenovos nye Yoga Book 9i er nemlig helt anderledes end andre computere. 

LÆS OGSÅ: Analyser din egen urin med telefonen

Hvor en pc normalt består af en skærm øverst og et tastatur og en mus nederst, er Lenovos nye hybrid-maskine istedet sammensat af to touch-skærme.

Lenovo Yoga Book 9i kan bruges på mange forskellige måder.
Yoga Book 9i:

Lenovos nye computer kan bruges på mange forskellige måder, og du kan både bruge et medfølgende tastatur, eller du kan få et virtuelt tastatur frem på den nederste skærm. 

© Shutterstock


Det gør, at computeren kan bruges på et væld af forskellige måder, som du også kan se i illustrationen herover. 

Fx kan du stille computeren på højkant ved hjælp af det medfølgende cover, og på den måde får du en stor og bred skærm, som fx er oplagt til at se film på.

LÆS OGSÅ: Her er de bedste mobiltelefoner lige nu

Du kan også vælge at stille den oprejst ved hjælp af coveret, så du får en ekstremt høj skærm og masser af plads til dine programmer og vinduer. I dette tilfælde skal du bruge det medfølgende Bluetooth-tastatur og en mus – eller bruge fingrene og betjene computeren med fingrene.

Stor skærm – stort prisskilt

Den nye pc kan dog også bruges i en mere normal konfiguration, hvor den er klappet op som en normal computer, og hvor du kan få vist et touch-tastatur og et touchpad på den nederste skærm.

På den måde kan du altså bruge computeren på forskellige måder, alt efter hvad du laver; om du ser film, arbejder med mange filer, eller blot scroller løs på sociale medier.

Her ses Lenovos nye Yoga Book 9i
Lenovos nye Yoga Book 9i

Når du bruger det medfølgende tastatur på denne måde, får du masser af skærm-plads. Computeren holdes fast ved hjælp af det medfølgende cover, som kan holdes på forskellige måder. 

© Lenovo


Den nye computer blev vist frem ved årets store CES-teknologi-messe i Las Vegas, og er ikke mulig at købe eller se i butikkerne endnu. 

Det bliver den dog til juni, hvor computeren kan blive din for ca. 17.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Prøv chatrobotten, som kan svare på (næsten) alle dine spørgsmål

For de penge får du til gengæld altså også hele to 13,3" OLED skærme, 16 GB ram og en helt ny processor fra Intel. Du kan se hele listen med specifikationer herunder:

  • Hukommelse: 16 GB ram
  • Processor: Intel 13. Gen Core i7-U15
  • Lagerplads: Op til 1 TB
  • Opløsning: 2,8K
  • Skærmstørrelse: 13,3" (16:10)
  • Tykkelse: 16 mm
  • Vægt: 1,38 kilo

Du kan se en video-gennemgang af computeren her, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan computeren fungerer, og på hvilke forskellige måder, du kan bruge den.

Måske er du interesseret i ...