Bedste smartphone bedste mobil 2020
Bedste smartphone?

Hvilken mobil skal du vælge lige nu? Vi peger på tre af de smartphones, som vi synes, er de bedste lige nu. 

© Shutterstock

Her er den bedste mobil i 2020

Det kan godt virke som lidt af en jungle, når man skal købe ny telefon. Her er vores bud på fem af de bedste smartphones, du kan købe i 2020.

2021 er lige om hjørnet, og det vrimler med nye spændende telefoner lanceret.

Her samler vi vores bud på en top tre blandt de smartphones, vi har haft gennem vores testlaboratorium i den seneste tid.

OnePlus 8 Pro har en fantastisk skærm

OnePlus 8 Pro har de vildeste specifikationer, vi har set i en telefon. Men du får altså også lov til at betale for fornøjelsen.

Telefonen er fuldkommen proppet med den nyeste teknologi. Vi får 5G, Wi-Fi 6, fem kameraer og hurtig, trådløs opladning.

Skærmen er høj og smal, som et biograflærred vippet på højkant. Billedet er lysstærkt og farverne nærmest vibrerer. Skærmens opdateringsfrekvens på 120 hertz og den høje samplingsfrekvens i den berøringsfølsomme overflade bidrager til at en blød og flydende bevægelse, når du fx ruller op og ned på en hjemmeside.

Ansigtsgenkendelsen er den hurtigste, vi har prøvet, mens fingerafstrykslæseren er nogenlunde på niveau med konkurrenterne.

> Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 8 Pro og se aktuelle priser i Testzonen her.

OnePlus 8 Pro
Super kamera

OnePlus 8 Pro tager fremragende billeder, og det er en af de bedste mobiler på markedet lige nu. 

© OnePlus

Sony Xperia 1 II er en luksustelefon i biografformat

Med Xperia 1 II er det lykkedes Sony at fremstille en vellykket luksustelefon.

De gode folk hos Sony er tilsyneladende meget glade for aflange telefoner, og Xperia 1 II er da også i det langstrakte 21:9-format. Det betyder, at telefonen har et forholdsvis stort skærmareal, men alligevel sagtens kan holdes i en lille hånd – du får bare svært ved at nå toppen af telefonen uden at tage den anden hånd til hjælp.

Det er rart at se, at Sony lader den gode AMOLED-skærm komme til sin ret ved at undlade at prikke hul i den til et selfiekamera. På grund af af telefonens form er der blevet plads til kameraet ovenover skærmen.

Når du tænder telefonen første gang og skal gennem de indledende indstillinger, venter der en positiv overraskelse. Du kan nemlig selv vælge hvilke apps, du vil have forinstalleret på telefonen. Du behøver ikke at gøre andet end slå de enkelte apps fra, hvis du ikke lige har brug for apps Booking.com eller Amazon.

Som man kan forvente i en telefon i denne prisklasse, så er Xperia 1 II lynhurtig. Den afvikler alt uden forsinkelse, og det er generelt en fornøjelse at bruge telefonen.

> Du kan læse vores anmeldelse af Sony Xperia 1 II og se aktuelle priser i Testzonen her.

Det er rart at se, at Sony lader den gode AMOLED-skærm komme til sin ret ved at undlade at prikke hul i den til et selfiekamera. På grund af af telefonens form er der blevet plads til kameraet ovenover skærmen.
Eminent skærm

Det er rart at se, at Sony lader den gode AMOLED-skærm komme til sin ret ved at undlade at prikke hul i den til et selfiekamera. På grund af af telefonens form er der blevet plads til kameraet ovenover skærmen.

© Sony

iPhone 12 er en af de bedste telefoner lige nu

”Lav aldrig om på et vellykket koncept,” ser ud til at være Apples motto. Det gjaldt efterårets nye iPad, og det gælder i endnu højere grad iPhone 12. 

Det er forståeligt, at Apple tænker sådan, for iPhone er en regulær triumf, når det gælder samspillet mellem hardware og styresystem. Få andre produkter fungerer lige så gnidningsløst som en iPhone, og den er stadig den bedste i klassen. 

iPhone 12 er opgraderet på de områder, der betyder noget, og alt går smidigt og hurtigt og mere smidigt. 

> Læs mere om iPhone 12 her

iPhone 12 bevarer indhakket i toppen af skærmen.
iPhone 12

iPhone 12 bevarer indhakket i toppen af skærmen.

© Apple

Fremragende telefon til ældre mennesker

Hvad Doro 8080 ikke har i imponerende specifikationer, det har telefonen til gengæld i brugervenlighed. 

Det er en gennemtænkt telefon, der retter sig særligt mod ældre mennesker, der ikke har store erfaringer med elektronik.

På bagsiden sidder den særlige tryghedsknap. Ved at holde den inde tilkaldes venner eller familiemedlemmer, som du har oprettet i din Carecircle. De skal installere en Doro-app på deres egen telefon, som så udsender en alarm, hvis du har problemer.

> Du kan læse vores anmeldelse af Doro 8080 og se aktuelle priser i Testzonen her.

Doro 8080 har en særlig tryghedsknap på bagsiden
Doro 8080 har en særlig tryghedsknap på bagsiden

Doro 8080 har en særlig tryghedsknap på bagsiden, som giver ekstra sikkerhed til ældre mennesker. 

© Doro

Næsten lige så stor som en tablet

Samsung Galaxy Note20 Ultra er en vellykket blanding af en telefon og en tablet. Størrelsen ligger midt i mellem de to produktkategorier, og med en skærm på hele 6,9 tommer er det ikke just en telefon, der passer i alle bukselommer.

Når man står med den store skærm i hånden, er den en ren fornøjelse. Lysstyrke og kontrast er helt i top, og alt tager sig godt ud, når det præsenteres på skærmen.

Det er ingen tilfældighed, at ordet “Note” indgår i navnet, for Galaxy Note20 Ultra er en effektiv notesblok. I bunden sidder Samsungs S-Pen, og du skal bare trykke på bunden af den for at få den til at hoppe ud.

> Du kan læse vores anmeldelse af Samsung Galaxy Note20 Ultra og se aktuelle priser i Testzonen her.

Den medfølgende pen kan gemmes ad vejen inde i telefonen.
Samsung Galaxy Note20 Ultra

Den medfølgende pen til Samsung Galaxy Note20 Ultra kan gemmes ad vejen inde i telefonen.

© Samsung

Hold dig opdateret på de nye tendenser og produkter

I magasinet Komputer for alle tester vi løbende nye produkter. Vi holder dig også opdateret på de nyeste tendenser indenfor computere, telefoner og ny teknologi både i magasinet og i vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de vigtigste nyheder direkte i din mailbakke. 

> Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Måske er du interesseret i ...