Samsung Galaxy A42 5G
Samsung Galaxy A42 5G

Hvis du gerne vil i gang med det nye 5G-netværk, er Samsung Galaxy A42 5G et af markedets billigste bud på en 5G-telefon lige nu. Og den kan alt det, en moderne mobil skal kunne.

© Samsung

Så billigt kan du få en 5G-telefon nu

Prisen for at få sig en telefon med den nye, lynhurtige 5G-teknologi bliver hele tiden lavere. Samsung Galaxy A42 5G koster under 2.700 kroner.

Udrulningen af det hurtige 5G-netværk er i fuld gang, og inden årets udgang dækker YouSees netværk 90 procent af danskerne.

Det kræver naturligvis stadig, at du har en telefon, som understøtter det lynhurtige netværk.

De første 5G-telefoner var meget dyre, men nu har den hurtige trådløse teknologi bevæget sig ned i telefoner, der er til at betale, uden man nærmest skal optage et lån i huset.

> Læs her, hvad det kræver af dig og din mobil at få adgang til 5G-netværket

5G til under 2.700 kroner

Samsung nye 5G-telefon, Galaxy A42 5G, har en vejledende pris på 2.699 kroner, og den pris bliver sandsynligvis noget lavere, når telefonen har været ude i butikkerne i nogle uger. 

En meningsmåling, som Samsung selv har fået foretaget hos analyseinstituttet YouGov, viser, at 30 procent af danskerne mener, at det er vigtigt, at deres næste telefon har 5G-forbindelse.

Udover muligheden for 5G-forbindelse har Galaxy A42 5G en stor super AMOLED-skærm på 6,6 tommer og et batteri på 5.000 mAh til at holde den kørende. 

Batteriet lades op med 15 watt hurtigopladning.

> Læs også: Her er de bedste 5G-telefoner

Glimrende kamera i billig 5G-mobil

Telefonen har et kamera med fire moduler: et 46 megapixel hovedkamera og et 8 megapixel vidvinkelkamera til landskabsbilleder, et 5 megapixel makrokamera og et 5 megapixel dybdekamera til at fange detaljerede nærbilleder. 

Du kan ifølge Samsung også tage billeder med bokeh-effekt, der skaber en dybde i billedet, hvor motivet er i skarpt fokus, og baggrunden er sløret. 

Galaxy A42 5G har desuden et 20 megapixel frontkamera til selfies og videoopkald.

A42 5G fås i tre farver: Prism Dot Black, Prism Dot White og Prism Dot Grey. Og den er allerede ude i butikkerne nu, så den kan nå at komme under juletræet.

Til en vejledende pris på under 2700 kroner. 

> Læs også: Her er de billigste 5G-telefoner

Måske er du interesseret i ...