wallpapers til Samsung Galaxy S10

Der findes mange kreative bud på, hvordan man bedst skjuler kamerahullet på en Samsung Galaxy S10-telefon med et såkaldt wallpaper.

© www.galaxys10wallpapers.com

Gem kamerahullet på din Samsung Galaxy S10

Synes du, skærmen på din nye Samsung Galaxy S10-telefon ser mærkelig ud, med et hul i hjørnet? Eller elsker du bare sjove og kreative baggrunde? Så er der gode nyheder!

Samsungs populære, nye telefoner, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e, har introduceret en ny ting, som nogle mennesker har svært ved at vænne sig til: Et kamerahul i skærmen.

For når skærmen går helt ud til kanten, sidder kameraet inde i skærmen - og dermed også på det skærmbillede, du ser, når du bruger telefonen. 

Mange af Samsungs fans har besluttet sig for at tage kamerahullet, der ofte omtales som et “punch-hole”, som en udfordring.

I stedet for at beklage sig over hullet, er de begyndt at lave specielle baggrunde - såkaldte wallpapers -  til Samsungs Galaxy-telefoner, hvor hullet skjules eller fremhæves på kreative måder.

Læs om den imponerende Samsung Galaxy S10 her

Både til Galaxy S10, S10+ og S10e

Kameraet på fronten af Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 og Galaxy S10+
Punch-hole

Med en skærm, som går helt til kanten, sidder kameraet indenfor glasset på Samsungs Galaxy S10e, S10 og S10+. Det har sat gang i fantasien på internettet.

© Samsung

Trenden med at skjule - eller fremhæve - kamerahullet i Samsung Galaxy S10-modellerne startede på forskellige billeddelingstjenester på nettet, som Imgur og Tumbler, men har hurtigt spredt sig på nettet.

I dag findes der både en hel hjemmeside tilegnet baggrundene og et meget aktivt forum på hjemmesiden Reddit, hvor der dagligt lægges nye, kreative baggrunde op. 

Der er tilmed en app på vej, der gør det nemmere at hente og installere baggrundene på din Samsung Galaxy S10-telefon.

Samsung er selv helt med på spøgen, og har delt flere eksempler på de kreative baggrunde på deres Twitter-profil.

> Læs også: De bedste sikkerhedsprogrammer til Android

Sådan får du fat i de smarte baggrunde

wallpapers til Samsung Galaxy
Trend

Formålet med den nye trend er, enten at fremhæve eller at skjule kameraet i øverste højre hjørne som her, hvor man slet ikke bemærker, der er et kamera.

© www.galaxys10walpapers.com

Da Apple for nogle år siden lancerede deres iPhone X, introducerede de det meget omdiskuterede “notch” i toppen af skærmen. 

Dengang blev der også lavet kreative baggrunde, men ikke i samme omfang som med Samsungs Galaxy S10-telefoner.

Vil du gerne hente en baggrund til din nye Samsung Galaxy S10, S10e eller S10+, eller er du bare nysgerrig efter at se de kreative baggrunde, kan du besøge hjemmesiden www.galaxys10wallpapers.com, som har et stort udvalg.

> Læs vores anmeldelse af Samsung Galaxy S10 i Testzonen her

Samsung Walpapers

Andre baggrunde tager en mere humoristisk tilgang til at camouflere kamerahullet i Samsung Galaxy S10s skærm. Her er der brugt en Minion og en iPhone til at skjule kameraet. 

© www.galaxys10wallpapers.com
wallpapers Samsung Galaxy

De mange wallpapers tager især inspiration fra film, tv, computerspil og populærkultur. På disse tre er det let at se, hvor kameraet sidder.

Måske er du interesseret i ...