Du bør altid have et effektivt antivirusprogram installeret på din pc.
Antivirus:

Du bør altid have et effektivt antivirusprogram installeret på din pc. Vi anbefaler derfor, at du straks fjerner Bitdefender fra din pc og i stedet installerer Avira Free Antivirus fra Fordelszonen.

Bitdefender lukker for gratis antivirus

Bitdefender har med meget kort varsel besluttet ikke længere at tilbyde gratis antivirusbeskyttelse. Derfor erstatter vi nu Bitdefender i vores sikkerhedspakke i Fordelszonen med det glimrende tyske antivirusprogram Avira Free Antivirus.

Mange læsere af Komputer for alle var en morgen i sidste uge ved at få kaffen galt i halsen, da de læste dagens emails i indbakken.

En mail fra sikkerhedsfirmaet Bitdefender, sendt til alle brugere af det gratis antivirusprogram Bitdefender Free, bekendtgjorde nemlig, at den gratis udgave af firmaets antivirus ville lukke og slukke ved årsskiftet. Altså med få ugers varsel.

Her på Komputer for alle har vi længe anbefalet Bitdefender Free, som også har været en del af vores komplette Sikkerhedspakke i Fordelszonen. Så mange af jer har det garanteret installeret på computeren.

Heldigvis har vi fundet en anden løsning til jer.

Ændrer sammensætningen af programmer

Bitdefender selv siger, at pensioneringen af Bitdefender Free skyldes mange pludselige ændringer i sikkerhedsindustrien, og at de derfor fremadrettet vil fokusere opmærksomheden på deres betalte produkter.

Det betyder, at Bitdefender Free vil lukke ned for nye brugere fra 31. december 2021, mens eksisterende brugere fortsat vil modtage opdateringer frem til 30. juni 2022.

Frem mod lukningen af det populære gratis antivirusprogram vil brugerne modtage forskellige tilbud om at fortsætte med Bitdefenders betalte sikkerhedspakke til en nedsat pris. 

Det behøver du dog ikke tage imod, for der findes et glimrende, gratis alternativ.

> Læs også: Alt, du skal vide om computervirus

Denne mail dukkede op i indbakken hos alle brugere af Bitdefenders gratis antivirus i sidste uge.
Lukker ned:

Denne mail dukkede op i indbakken hos alle brugere af Bitdefenders gratis antivirus i sidste uge. Med få ugers varsel bekendtgjorde Bitdefender, at det fra nytår er slut med firmaets gratis virusbeskyttelse. 

Hent Avira Free Antivirus i Fordelszonen

Som en konsekvens af Bitdefenders beslutning har vi ændret i sammensætningen af programmer i sikkerhedspakken i Fordelszonen.

I stedet for Bitdefender Free finder du fremover programmet Avira Free Antivirus

Vi anbefaler, at du allerede i dag fjerner Bitdefender fra din pc, hvis du brugte den gratis udgave, og i stedet henter og installerer Avira Free Antivirus.

> Hent Avira Free Antivirus i Fordelszonen <

Gratis antivirusprogram Avira Free Antivirus
Avira Free Antivirus

I sikkerhedspakken i Fordelszonen har vi nu erstattet Bitdefender med Avira Free Antivirus, som scorer samme høje karakterer i uafhængige tests af det tyske laboratorium AV-Test.

Effektiv antivirus uden forstyrrelser

Avira Free Antivirus er lavet af dygtige tyske ingeniører, og det scorer topkarakterer i sikkerhedstests af det uafhængige tyske laboratorium AV-Test. 

Der er på verdensplan 500 millioner brugere af Aviras sikkerhedsprogrammer. 

Programmet har en meget enkel brugerflade, hvor du hurtigt kan starte en scanning af hele pc'en - og ellers holder det sig diskret i baggrunden i Windows og beskytter din pc.

Med Avira Free Antivirus er din pc beskyttet mod virus, malware, spyware, ransomware, adware og andre typer ondsindede programmer. 

Installationen af Avira er fri for tilbud om uønskede ekstraprogrammer, så du behøver ikke være på vagt ligesom med en del andre gratis sikkerhedsprogrammer. 

Hent Avira Free Antivirus allerede i dag, så du kan gå julen sikkert i møde.

> Læs om alle programmerne i Komputer for alles komplette sikkerhedspakke her

Måske er du interesseret i ...