Antivirus, Antimalware, Antiransomware, softwareopdatering

Komputer for alles sikkerhedspakke giver en god, grundig beskyttelse.

Den bedste pc-sikkerhed lige nu

Få antivirus, anti-malware, anti-ransomware og meget mere i sikkerhedspakken fra Komputer for alle. Den bedste alsidige beskyttelse til den almindelige pc-bruger. Og tilhørende vejledninger.

1. december 2021 af Steffen Nielsen

Komputer for alles nye sikkerhedspakke har netop fået to nye spændende programmer. 

Avira Free Antivirus erstatter Bitdefender Antivirus Free som vores bud på det bedste gratis antivirusprogram. Det har vi valgt, fordi Bitdefender fra 31. december 2021 ikke længere tilbyder en gratis udgave af deres virusbeskyttelse.

Samtidig har PatchMyPC erstattet Kaspersky Software Updater, så du nu får det bedste værktøj til at opdatere pc'ens programmer til nyeste – og dermed sikreste – version.

Sikkerhedspakken består af seks stærke programmer, der til sammen beskytter mod alle de gængse trusler, der svæver over privatcomputere i 2021. 

Det er virus, malware, ransomware, adware, phishing, keyloggere og meget mere.

Programmerne er nøje udvalgt af redaktionen og opdateres løbende.

Her præsenterer vi kort de seks programmer i vores sikkerhedspakke:

1. Beskyt dig mod virus

Avira Free Antivirus er et stærkt antivirusprogram, som både giver løbende beskyttelse samt giver dig mulighed for at scanne harddisken grundigt efter virus.

2. Opdater dine programmer

Patch My PC dulmer din dårlige samvittighed ved at opdatere dine programmer automatisk, så de er langt mindre mindre sårbare over for angreb mod din pc.

3. Bekæmp malware

Malwarebytes er et program, der bekæmper skadelige programmer af enhver art. Scan din computer og fjern alt, der sløver og skade din pc-hverdag. 

4. Slip for ransomware

Kaspersky Anti-Ransomware Tool bekæmper et af de mest modbydelige trusler lige nu, nemlig kidnapning af filer og afkrævelse af løsesum for at frigive dem igen.

5. Brug gode kodeord

Lastpass sørger for, at du kun skal huske ét kodeord. Programmet genererer ubrydelige kodeord for dig, når du opretter dig hos tjenester på nettet.

6. Smid adware på porten

Malwarebytes AdwCleaner bekæmper reklameprogrammer på din computer, så din browser ikke bliver langsom, og du ikke ryger i fælder på nettet.

Sådan får du sikkerhedspakken:

Du finder vores sikkerhedspakke i Fordelszonen, hvor du som abonnent kan logge dig ind og hente de seks programmer og de tilhørende trin for trin-guider, vi har lavet til de enkelte programmer.

> Gå direkte til sikkerhedspakken på vores sikkerhedsside i Fordelszonen

Her er Komputer for alles nye sikkerhedspakke.

Måske er du interesseret i ...