Antivirus, Antimalware, Antiransomware, softwareopdatering - i vores sikkerhedspakke
Sikkerhedspakke

Komputer for alles Sikkerhedspakke giver en god og effektiv beskyttelse af hele computeren.

Her er den bedste pc-sikkerhed lige nu

Få antivirus, anti-malware, anti-ransomware og meget mere i Sikkerhedspakken fra Komputer for alle. Her får du den bedste alsidige beskyttelse af din pc og dit privatliv, sammen med gode vejledninger til programmerne.

En velfungerende pc er også en sikker pc, og i dagens Danmark er der mange digitale trusler, som kan true din computers sikkerhed. 

Derfor har Komputer for alle samlet en komplet sikkerhedspakke, som beskytter din computer mod alle de aktuelle trusler, der kan ramme din pc. 

Komputer for alles Sikkerhedspakke har eksisteret i nogle år, og vi opdaterer pakken løbende, når trusselbilledet ændrer sig, eller når programmer ikke længere lever op til vores standarder. 

Sikkerhedspakken opdateret til 2022

Komputer for alles nye sikkerhedspakke er netop blevet opdateret. To programmer er blevet skiftet ud med nye og bedre alternativer, og der er kommet to spændende programmer til. 

Avira Free Antivirus er vores bud på det bedste gratis antivirusprogram. Det har vi valgt, fordi Bitdefender, som vi tidligere har anbefalet, fra 31. december 2021 ikke længere tilbyder en gratis udgave af deres virusbeskyttelse.

Vores antiransomware-program i Sikkerhedspakken er også blevet skiftet ud. Her har vi af forskellige årsager erstattet Kaspersky Anti-Ransomware Tool med Abelsoft AntiRansomware, som vi mener, er et bedre program for dig. 

Beskyt privatlivet med to nye programmer

Du får også to nye værktøjer, som beskytter pc'ens webcam og dit privatliv, når du besøger hjemmesider med din browser. 

Sikkerhedspakken består nu af otte stærke programmer, der til sammen beskytter mod alle de gængse sikkerhedstrusler, der svæver over privatcomputere i 2022. 

Det er blandet andet virus, malware, ransomware, adware, phishing og keyloggere. Du får også hjælp til at skabe sikre kodeord - og til at huske dem.

Programmerne i Komputer for alles Sikkerhedspakke er nøje udvalgt af redaktionen og opdateres løbende.

> Du finder den komplette Sikkerhedspakke her

Komputer for alles Sikkerhedspakke 2022:

1. Beskyt dig med antivirusprogram

Avira Free Antivirus er et stærkt antivirusprogram, som både giver løbende beskyttelse samt giver dig mulighed for at scanne harddisken grundigt efter virus.

Når antivirusprogrammet er sat korrekt op, tjekker det løbende for virus og andre sikkerhedstrusler og stopper dem. 

Avira Free Antivirus giver fin pc den grundlæggende og helt afgørende basale beskyttelse mod virus, der kan inficere din pc fra internettet.

2. Opdater dine programmer

Patch My PC dulmer din dårlige samvittighed ved at opdatere dine programmer på pc'en automatisk. 

Hackere udnytter ofte programmers sikkerhedshuller, som siden lukkes af programmets producent. Når dine programmer er opdateret til producentens nyeste version, er de derfor er langt mindre mindre sårbare over for angreb.

Og så er du samtidig sikker på, altid at have de nyeste og bedste funktioner i dine programmer.

3. Bekæmp malware

Malwarebytes Anti-Malware er et program, der bekæmper malware og skadelige programmer af enhver art - også de varianter, som ikke opdages af dit antivirusprogram. 

Du kan let scanne din computer og herefter fjern alt, der sløver og skader din pc-hverdag. 

4. Slip for ransomware

Abelssoft AntiRansomware bekæmper en af de mest modbydelige trusler lige nu, nemlig ransomware, som er kidnapning af filer og afkrævning af løsesum for at frigive dem igen.

AntiRansomware beskytter din pc mod ransomware og holder øje med, at dine filer ikke ændres i baggrunden. 

Dette program har en værdi af 100 kroner, men som abonnent får du sikkerhedsprogrammet gratis i Fordelszonen.

5. Brug sikre kodeord og husk dem

Lastpass sørger for, at du kun skal huske ét kodeord. 

Med de krav, der stilles til sikre kodeord i dag, kan det være svært at opfinde et nyt kodeord, og endnu sværere at huske de mange kodeord, vi har til alverdens tjenester og profiler på nettet.

LastPass genererer ubrydelige kodeord for dig, når du opretter brugerprofiler og kodeord på nettet. Alle dine koder gemmes sikkert bag én sikker kode i LastPass. 

6. Smid adware på porten

Malwarebytes AdwCleaner er et lille og effektivt program, som ikke kræver installation. 

Det bekæmper reklameprogrammer (også kaldet adware) på din computer, så din browser ikke bliver langsom, og du ikke ryger i fælder på nettet.

7. Undgå spionage i browseren

Abelssoft AntiBrowserSpy beskytter dig mod spionerende cookies, så du kan bevare privatlivet, når du besøger hjemmesider.

Programmet koster normalt 225 kroner, men som abonnent på Komputer for alle får du sikkerhedsprogrammet gratis i Fordelszonen. 

8. Sluk dit webcam, når du ikke bruger det

Webcam On-Off yder beskyttelse mod hackere, der kan luske ind på pc'en og se, hvad der foregår foran dit webcam.

Med programmet kan du deaktivere webcameraet fuldstændigt, så det for et stykke malware vil de ud som om, der slet ikke er et webcam tilsluttet pc'en. 

Sådan får du sikkerhedspakken:

Du finder vores sikkerhedspakke i Fordelszonen, hvor du som abonnent kan logge dig ind og hente de otte programmer og de tilhørende trin for trin-guider, vi har lavet til de enkelte programmer.

> Gå direkte til sikkerhedspakken på vores sikkerhedsside i Fordelszonen

> Er du endnu ikke abonnent, kan du købe dig adgang for kun 29 kroner. Se de mange tilbud her

Komputer for alles Sikkerhedspakke giver dig gratis sikkerhed til din computer
Sikkerhedspakke:

Her er Komputer for alles nye sikkerhedspakke. Med de otte programmer installeret på din computer, sikrer du din computer på bedste vis.

Gratis sikkerhed til din pc

Du kan sagtens få gratis sikkerhed på din pc  - flere af programmerne i vores sikkerhedspakke er faktisk også gratis. 

Som abonnent på Komputer for alle kan du hente alle programmerne, uden det koster ekstra. 

Når du henter programmerne i Komputer for alles Fordelszone er du altid garanteret sikre programmer. Vi tjekker selv alle de programmer, vi tilbyder, og vi sørger for, at de nyeste versioner af programmet ligger til download. 

Og så får du naturligvis grundige vejledninger på dansk, så du let kan installere programmerne på din computer og få dem sat korrekt op, så din pc er helt sikker. 

Som abonnent på Komputer for alle har du desuden mulighed for at spørge os, hvis du har problemer med et af programmerne, installationen eller andet. 

> Se hele Sikkerhedspakken i Fordelszonen her

Måske er du interesseret i ...