Den røde kanp
Den røde knap

Programmet Red Button giver dig mulighed for at bruge en stor rød knap til at slette indbyggede programmer og værktøjer i Windows.

© Shutterstock

Kom af med de indbyggede Windows-apps

Indbyggede værktøjer og programmer i Windows 10 kan du ikke altid bare slette. Det kan være irriterende, hvis du aldrig bruger dem.

Windows 10 har mange mere eller mindre brugbare programmer og apps indbygget i systemet lige fra Xbox-appen til vejrtjenesten. 

Hvis du ikke bruger dem, ligger de dog bare og optager plads på din computers harddisk, og det er irriterende.

Det unødvendige rod kan slettes, men Microsoft lader dig ikke altid pille ved de indbyggede programmer, som du måske ønsker det. Det kan derfor nogle gange være en udfordring at komme af med programmerne.

Heldigvis findes der en løsning. Et helt nyt program i Fordelszonen kaldet Red Button viser ingen nåde, når det kommer til at slette de ubrugelige værktøjer og programmer i Windows. 

Du skal dog være særdeles opmærksom, når du bruger programmet.

LÆS OGSÅ: 5 gode råd før du køber ny computer

Brug Red Button med omtanke

Red Button er et kraftfuldt værktøj, og som tilfældet er med meget andet værktøj, skal det bruges korrekt, før det virker efter hensigten.

Hvis du bruger det forkert, kan det gøre mere skade end gavn, og det er det sidste, du ønsker.

Programmet lader dig ganske nemt med få klik nemlig slette stort set alle former for funktioner i Windows, og det omfatter også væsentlige indstillinger, som får dit system til at virke optimalt.

Dem skal du naturligvis holde dig fra at slette.

Derfor bør du holde dig til en meget simpel huskeregel, når du bruger Red Button: Ved du ikke, hvad du sletter, skal du ikke slette det. Slet altså kun programmer og værktøjer, som du ved, hvad er.

LÆS OGSÅ: 3 fantastiske tips til Windows 10

Hent programmet i Fordelszonen

Red Button kan du som abonnent på Komputer for alle hente i Fordelszonen. I Fordelszonen bringer vi også en udførlig vejledning til, hvordan du bruger programmet og ikke kommer galt afsted.

Red Button kan du bruge til mange ting, men i vores detaljerede trin for trin-guide viser vi dig, hvordan du kommer af med indbyggede programmer og værktøjer, og hvordan du sletter skjult rod i form af midlertidige filer og cachefiler.

> Hent Red Button i Fordelszonen ved at følge linket her. 

Måske er du interesseret i ...