Sådan virker Magic Eraser i Google Fotos
Magic Eraser:

Her kan du se, hvordan værktøjet virker og let fjerner både cykel og barn fra billedet. 

© Niklas Ernst

Magic Eraser: Nu kan alle prøve Googles magiske foto-værktøj

Bruger du Google Fotos, er der godt nyt. Du får nu nemlig adgang til nye og geniale funktioner, der kan gøre dine billeder meget bedre.

Google Fotos er et fremragende værktøj til at gemme, redigere, dele og organisere dine billeder online, så du altid har dem ved hånden og nemt kan dele dine fotos med familie og venner.

LÆS OGSÅ: Google Fotos vil fjerne dine slørede billeder

Men hvad du måske ikke vidste var, at ikke alle funktioner i Google Fotos til mobil, tablet og computer er tilgængelige for alle.

Nogle af de mest interessante værktøjer er eksempelvis kun tilgængelig for personer, der har en såkaldt Pixel-telefon, som er de telefoner, Google selv producerer.

Eller sådan har det i hvert fald været hidtil. 

Sådan får du adgang til Magic Eraser

Indtil for nylig var det kun ejere af en Pixel-telefon, der kunne bruge funktionen “Magic Eraser”, altså “magisk viskelæder”, som er en smart software-funktion, som lynhurtigt og enkelt gør det muligt at fjerne uønskede elementer fra dine fotos.

LÆS OGSÅ: Løbet tør for plads i Gmail? Tjek hvad der fylder i dit online lager

Men nu har Google gjort funktionen tilgængelig for alle og enhver – i hvert fald dem, der har abonnement på Google One, som er Googles online lager-værktøj, hvor du kan købe ekstra plads til din Google-konto.

Eksempelvis kan du købe 100 GB ekstra til din konto for 17 kroner om måneden. Den plads kan du så bruge til billeder i Google Fotos eller filer i Google Drev. Eller noget helt andet.

Du kan læse mere om Google One i vores artikel om værktøjet her.

Sådan bruger du Magic Eraser

For at bruge "Magic Eraser", skal du åbne et billede i Google Fotos på telefonen og klikke på Rediger. Derefter skal du klikke på Værktøjer i bunden og så vælge Magisk viskelæder. Herefter skal du blot tegne rundt om det, der skal fjernes. 

LÆS OGSÅ: Lav perfekte hjemmevideoer med Google Fotos

Ifølge Google er en række nye funktioner ved at blive rullet ud til alle Google Fotos-brugere, der samtidig har et Google One abonnement.

Udover “Magic Eraser”-funktionen, kan Google Fotos-brugerne også se frem til HDR-funktion i deres videoer. Du kan læse mere om alle de nye funktioner på Google Fotos egen blog.

LÆS OGSÅ: Genialt tip: Flyt lynhurtigt dine billeder over i Google Fotos

De nye funktioner bliver løbende tilgængelig på både Android og iPhone.

Google Fotos Magic Eraser
Magic Eraser:

Måske er du interesseret i ...