EaseUS' effektive backupprogram er helt enestående til at sikre både filbackup og sikkerhedskopier af hele drev på pc'en.
Todo Backup Home:

EaseUS' effektive backupprogram er helt enestående til at sikre både filbackup og sikkerhedskopier af hele drev på pc'en.

Gratis backupprogram til de hurtige

I anledning af den verdensomspændende World Backup Day har vi fået mulighed for at tilbyde dig backupprogrammet EaseUS Todo Backup Home, der normalt koster 345 kroner om året. Du skal dog skynde dig, for tilbuddet gælder kun i dag den 31/3-2023, og vi har kun nøgler til de første 3.000.

Den 31. marts er årsdagen for den tilbagevendende begivenhed World Backup Day, som er sat i verden for at minde os alle sammen om vigtigheden af at huske at tage jævnlige sikkerhedskopier.

Hvert år mister millioner af mennesker dyrebare billeder, dokumenter og andre filer, fordi de ganske enkelt ikke har haft en aktuel sikkerhedskopi at falde tilbage på.

Risikoen for at miste værdifulde filer er gennem årene kun blevet større, fordi ransomware har fået stor udbredelse og fordi vi generelt gemmer endnu flere data end tidligere.

Derfor er budskabet fra World Backup Day mere aktuelt end nogensinde.

> Læs også: Hvor ofte skal jeg tage backup af min computer?

Hent backupprogram gratis - men kun i dag!

I anledning af backup-mærkedagen har vi lavet en aftale med softwareproducenten EaseUS, der står bag både partitions- og backupprogrammer, og som vi ofte har skrevet om i Komputer for alle.

Det betyder, at du i dag den 31. marts 2023 helt eksklusivt kan hente EaseUS Todo Backup Home og bruge programmet gratis i et helt år.

Normalprisen er 345 kroner.

Den aktiveringsnøgle, vi har fået af EaseUS til læserne, kan dog kun aktiveres 3.000 gange, så vi har med andre ord kun aktiveringsnøgler nok til de første 3.000, som vil have fingre i programmet.

Tilbuddet gælder KUN i dag, og du kan hente programmet og aktiveringskoden i vores Fordelszone ved at klikke på linket herunder.

> Hent EaseUS Todo Backup Home GRATIS her <

Normalt er indholdet i Fordelszonen aflåst, så kun dem, som abonnerer på Komputer for alle har adgang, men dette program kan du hente uden at logge ind. 

Med programmet kan du også tidsindstille dine sikkerhedskopier, så du aldrig mere risikerer at miste vigtige filer.
Todo Backup:

Med programmet kan du også tidsindstille dine sikkerhedskopier, så du aldrig mere risikerer at miste vigtige filer. 

Det får du med EaseUS Todo Backup Home

Som i den gratis udgave af Todo Backup kan du naturligvis også i betalingsudgaven tage backup af hele din harddisk eller enkelte partitioner. 

Programmet kan også håndtere filbackup, hvor du løbende udvider din sikkerhedskopi med de filer, der er kommet til siden sidst.

Til forskel fra den gratis version kan du med Home-versionen også klone dine diske eller partitioner til en ny harddisk eller SSD, så du kan opgradere disken uden at installere Windows forfra. 

Du kan også klone Windows-systemet fra én disk til en anden - og fx flytte styresystemet til en anden pc.

EaseUS Todo Backup Home koster 345 kroner om året i abonnement, men nu kan du bruge det gratis i et år og se, om det er noget for dig. 

Hvis du ikke ønsker at betale for programmet, når de 12 måneder er gået, kan du blot fortsætte med at bruge gratisudgaven med færre funktioner. 

> Du kan læse mere om programmet på producentens hjemmeside (engelsk)

Bruger du allerede EaseUS Todo Backup Free?

Vi har tidligere anbefalet gratis-versionen af programmet, EaseUS Todo Backup Free, i magasinet Komputer for alle, og hvis du allerede har dette installeret på din pc, kan du bruge dette tilbud til at opgradere. 

Du skal dog sikre dig, at du har den nyeste 2023-version af Backup Free. Herefter skal du indtaste aktiveringskoden via indkøbskurven inde i programmet.

Det letteste er dog at installere den nye version via linket herunder. Så er du helt sikker på, at det virker, som det skal. 

Men kun i dag d. 31/3-23. I morgen er det for sent.

> Hent EaseUS Todo Backup Home GRATIS her <

Måske er du interesseret i ...