Google er klar med et nyt backupprogram til pc'en.

Google Backup og Synkronisering give dig nye muligheder for at tage backup.

Google Backup og Synkronisering: Nyt Google-program

Google Drev skifter navn til Google Backup og Synkronisering. Det betyder nye smarte funktioner hos den populære tjeneste - nu kan du tage backup af alle mapper på din pc.

Google afslørede i juni planerne for et nyt backupprogram, og nu er Google Backup og Synkronisering klar til dig. Det er et program på pc'en, som du bruger til at synkronisere mapper på nettet. 

> Læs her hvordan du får bedre søgeresultater i Google

Slut med Google Drev og Google Fotos

Programmet afløser det kendte Google Drev samt fotosynkroniserings-programmet Google Fotos. Det giver dig en stribe nye muligheder. For mens Google Drev primært har været et Dropbox-lignende program til synkronisering af filer, som landede i mappen Google Drev, vil Google Backup og Synkronisering kunne bruges til at tage backup af en hvilken som helst mappe på pc'en, fx bibliotekerne Dokumenter, Billeder og så videre.

Hvis du har Google Drev på din computer, vil programmet med tiden automatisk blive opgraderet til det nye "Backup og Synkronisering". 

Men du kan allerede nu opgradere via dette link.


Når du har installeret det nye program og er logget ind på din konto, kan du åbne programmet via dets ikon i Systembakken. Dernæst får du mulighed for at tilføje de mapper, du vil tage backup af.

Måske er du interesseret i ...