Google Maps på mobiltelefon

Google Maps kan efterhånden meget mere end blot at vise vej til den lokale bager.

© Shutterstock

3 gode tips til Google Maps-appen

Google Maps er blandt de bedste kort-apps, du kan hente til din telefon. Her får du tre tips, som hjælper dig med at få mere ud af den populære app.

Google Maps er blandt de mest populære apps i både Google Play og Apples App Store. 

Du bruger måske selv den populære tjeneste til at finde vej til gode restauranter, den nærmeste biograf eller noget helt tredje.

Her får du tre tips, som gør det nemt at få mere ud af den populære app.

1. Del din placering

En af de nyeste funktioner i Google Maps er muligheden for at dele din placering med andre brugere - en særdeles nyttig funktion, hvis du skal finde en person, der har en alvorlig mangel på stedsans. 

Klik på den blå cirkel og vælg Del din placering. Herefter kan du vælge, hvor lang tid du vil dele din placering og med hvem.

2. Find din bil eller cykel

Du behøver ikke lede forgæves efter din bil eller cykel, fordi du glemte at kigge efter landemærker eller gadenavne, da du parkerede. 

Klik på den blå cirkel, vælg Angiv som parkeringssted, og så husker Maps ellers, hvor du efterlod bilen eller cyklen.

3. Skift transportmiddel

Som standard er Maps indstillet til at foreslå en navigationsrute til bilister, men fodgængere og cyklister kan også få hjælp til at komme fra A til B. Find din destination enten på kortet eller ved hjælp af søgefeltet og klik på den blå knap med pilen i nederste højre hjørne. 

Lige over landkortet kan du se fire ikoner, som angiver vejvisning til bil, offentlig transport, gående eller cyklister. Vælg dit transportmiddel og klik på START.

Har du ikke allerede Google Maps, kan du hente appen her - Android - iOS

Læs også: 5 avancerede søgetips til Google

Måske er du interesseret i ...