sikre apps

Du skal være opmærksom, når du henter apps til telefonen. Se her, hvad du skal kigge efter. 

© Shutterstock

Find den rigtige app - og undgå de falske apps

Det kan være svært at finde den rigtige app blandt de mange kopier i App Store og Google Play. Vi viser dig her, hvad du skal kigge efter.

I det nyeste nummer af Komputer for alle har vi fundet 10 fremragende apps til både iPhone og Android-telefoner.

Men når der findes flere millioner apps, som ofte kan det samme, kan det godt være svært at finde frem til den helt rigtige app. 

Vi viser dig her, hvordan du finder den rigtige app. 

> Læs også: Sådan sparer du strøm på telefonen - og skåner øjnene

Kig efter hvem der har lavet app'en

Når du skal finde en bestemt app, kan det være behjælpeligt, hvis du også ved, hvem der har udviklet app’en. Så kan du hurtigt verificere, om det er den rigtige app, der er tale om.

> Læs også: De bedste gratis apps til nem billedbehandling på mobilen

I artiklen i magasinet Komputer for alle har vi sammen med app’en angivet, hvem der står bag app’en. Kig derfor også efter udviklereren, når du henter apps fra bladet. 

Tricket kan også bruges til andre apps end dem i artiklen. 

Skal du fx downloade Word til din telefon, så er det en god idé at tjekke, om det er Microsoft, der står bag. Er det ikke det, bør du være mistænkelig.

Kig efter anmeldelser og antal hentninger

Du kan også se på en apps anmeldelser og antallet af hentninger. Har app’en fået en meget lav karakter, kan det være praj om, at det måske ikke er den rigtige app, du har fået fat i.

Det samme kan siges om antallet af hentninger. 

Hvis du fx finder en Word-app, men det viser sig, at kun 5000 mennesker har downloadet app’en, bør du være mistænkelig. En app som Word vil typisk være downloadet mange millioner gange, med mindre den er helt ny.

> Læs også: De 100 bedste apps til Android, Windows Phone og iPhone

Lær om nyhederne i Windows 10

I det nye nummer af Komputer for alle nummer 2/2019 kan du også læse, hvordan du med et smart program får helt styr på harddisken og plads til alle dine filer og programmer.

Og så kan du også lære, hvordan du bruger den nye tidslinje-funktion i Windows 10, som giver dig et meget bedre overblik over dine åbne programmer og seneste aktiviteter på computeren.

Du kan købe bladet i butikker i hele landet, blive abonnent på Komputer for alle. Som abonnent kan du læse de aktuelle magasin samt de seneste ni udgivelser med det samme på din mobil, tablet eller pc med vores magasinapp Wype

Måske er du interesseret i ...