Med de tre apps i denne artikel er du hurtigt i gang med at redigere dine billeder. 

De bedste apps til nem billedbehandling på mobiltelefonen

Få mere ud af dine mobilbilleder med en billedredigeringsapp til din smartphone. Her er tre af vores favoritter.

Mobilkameraet gør det lettere at tage billeder i hverdagen, og der bliver taget vanvittigt mange billeder med smartphones hver eneste dag. 

De fleste billeder lever sikkert en ensom tilværelse på kamerarullen på din telefon, men med de rigtige apps, kan du let give triste billeder nyt liv, så du får lyst til at vise dem frem enten på sociale medier eller på print. 

På de fleste mobiltelefoner har du mulighed for billedredigering i producentens egen kamera-app, men mulighederne er som regel begrænsede, og du kommer langt med en anden, gratis billedredigeringsapp. 

Her får du vores 3 favorit-apps til billedbehandling:

  1. Google Photos
  2. Snapseed
  3. VSCO

1. Google Photos: Allround billedbehandling

Google Photos er et fremragende værktøj til at organisere og dele dine billeder, og det har også indbygget billedredigering.

Skal du lave normal, simpel billedredigering, såsom lys- og farvejustering, er der rigeligt af muligheder i Google Photos. Men skal det være mere avanceret, kommer Google Photos til kort.

Fordelen er, at du med din Google-konto har adgang til dine billeder både fra mobil, tablet og pc, og du kan let redigere dine billeder overalt.

> Hent til Android
> Hent til iOS

> Du kan let hente Google Photos ned på computeren. Se her hvordan.

2. Snapseed: Perfekt billedredigering til den øvede

Vil du gerne have flere muligheder for at redigere dine billeder, er Snapseed et godt bud.

Her er der fx mulighed for at rette op på skæve bygninger eller horisonter med perspektiv-værktøjet, fjerne uønskede elementer og justere billedet farvekurver.

App’en har et væld af muligheder, men samtidig et meget overskueligt og nemt design.

> Hent til Android
> Hent til iOS

Snapseed billedredigeringsapp

I app'en Snapseed har du mange forskellige muligheder for at redigere dine billeder. 

3. VSCO: Lad filtre gøre arbejdet

VSCO er en redigerings-app, der er lidt anderledes end de to andre. Her er det særligt filtre, der er i højsædet.

Frem for at at står for hele billedredigeringen, tilføjer du et stedet et filter og justerer, så det passer til dit billede. Du har dog også mulighed for at lave normal billedredigering.

Vær opmærksom på, at app’en foreslår dig at opgradere til betalings-versionen VSCO+, hvilket du ikke behøver for at redigere dine billeder. Det giver dog flere muligheder.

> Hent til Android
> Hent til iOS

Perfekt billedbehandling på computeren

Det er dog ikke altid, billedredigering på telefonen slår helt til. Skal du redigere en større bunker billeder fra fx fra en ferie eller en familiefest, er det tit nemmere og hurtigere at gøre det på computeren.

Der findes en række gratis billedbehandlingsprogrammer, som giver dit mange muligheder for billedbehandling på computeren. Google Photos er et af dem.

Men ønsker du flere muligheder samt en grundig guide til programmet, kan vi anbefale dig programmet Ashampoo Photo Optimizer, som du som abonnent på Komputer for alle, kan downloade gratis i Fordelszonen her.

Måske er du interesseret i ...