Medieinteressen er overvældende på teknologimessen CES. Billedet er fra 2017.

© CES

CES: Verdens største messe for teknologi er klar til start

CES i Las Vegas (USA) er atter i år rammen for et sandt overflødighedshorn af teknologiske opfindelser og trendsættende tendenser i hele den digitale verden.

5. januar 2018 af Leif Jonasson

Over 170.000 teknik-begejstrede mennesker overalt på kloden er lige nu i gang med at pakke deres kufferter for at rejse til Las Vegas i Nevada, USA. Her vil de deltage i elektronik-industriens årlige mega-begivenhed CES, der åbner portene for publikum fra den 9. til den 12. januar.

Over 7.000 journalister og fotografer vil ligeledes være på pletten for at skrive hjem om alle de nye trends og opfindelser, hvoraf mange på kortere eller længere sigt også vil blive en del af vores hverdag. Eller forsvinde i evig glemsel, hvis nu ideen viser sig ikke at være god nok.

Læs også: CES er elektronikkens Mekka

Tech-giganter og opkomlinge

Mange af de store, kendte producenter, som Samsung, Sony, LG og Panasonic vil lancere helt nye produkter - som for eksempel deres seneste (og største) Smart TV på messen, men derudover er der over 3.000 små og mellemstore udstillere, der håber på, at opmærksomheden vil samle sig om lige netop deres geniale opfindelse.

Bliv klogere på den digitale verden med Komputer for Alle - køb 1 nummer af bladet og få adgang til 300 smarte programmer i Fordelszonen for kun 29 kr!

Hvad skal vi glæde os til?

Så hvad kan vi forvente af årets CES-messe? Næppe nogen helt overraskende nyheder, der ændrer den digitale verden, som vi kender den - men sikkert meget mere af det, der har optaget os i nogle år allerede:

  • Større og endnu smartere Smart TV med bedre skærme og højere opløsning
  • Virtual Reality og Augmented Reality grej - især mere af det sidste
  • Selvkørende, smarte biler og andre nye transportformer
  • Wearables, dvs. computere bygget ind i smarte ure, tøj og anden påklædning
  • Spil og underholdning, for unge i alle aldersklasser
  • Udstyr til smarte hjem - med fokus på sundhed og velvære

Komputer for alles udsendte medarbejder er også ved at pakke sine ting for at komme på messe, og du vil snart kunne følge med her på siden og læse om de mest spændende nyheder fra CES i Las Vegas.

Her kan du læse hvad CES 2017 bød på af nyeste produkter og vildeste teknologier indenfor tech og elektronik

> Læs alt om den nyeste teknologi her

Måske er du interesseret i ...