Prinker er en printer, som printer midlertidige tatoveringer på din krop.
Prinker:

Prinker er en printer, som printer midlertidige tatoveringer på din krop. 

CES 2022: Prinker printer direkte på din egen krop

Med en ny printer kan du lave tatoveringer direkte på huden, uden smertefulde nålestik og med fuld fortrydelsesret.

6. januar 2022 af Leif Jonasson på CES-messen i Las Vegas

En af de overraskende nyheder på 2022s første store teknologimesse, CES i Las Vegas er en lille printer, der kan bruges til at lave farvestrålende (eller bare sorte) billeder direkte på egen krop.

Den koreanske producent Prinker kalder det tatoveringer, men en Prinker-tatoo er hurtigere at lave, mere smertefrit og helt nemt at fjerne igen.

Den lille printer kobles til en smartphone-app, hvor der ligger i tusindvis af færdige billeder og tekster at vælge imellem. 

Når du har valgt et motiv, overføres det til printeren og derefter påføres ”tatoveringen” din arm eller andre velegnede legemsdele.

> Læs også: CES 2022: Verdens største teknologimesse er tilbage

Prinker er en printer, som printer midlertidige tatoveringer på din krop.
Print din tatovering:

Det er let at lave en Prinker-tatovering. Du finder motivet på app'en på din mobil, og så sender du det til printeren og påfører. Efterfølgende kan du beskytte den med spray, så den bliver vandfast - men den er stadig let at fjerne.

Gør tatoveringen vandfast

Det tager få sekunder at printe motivet på din hud. Tatoveringen holder i op til tre dage.

Skal tatoveringen holde lidt længere, kan den beskyttes med en spray, der gør den vandfast, men Prinkers udsendte medarbejdere på CES bedyrer, at deres tatoveringer altid kan fjernes igen med sæbe og vand.

Prinker kan kun købes på nettet, for eksempel på producentens egen hjemmeside.  

Den store model med mulighed for farvetryk koster i omegnen af 2.600 kr. mens en helt ny lille farveprinter, Prinker M, kan købes for det halve. 

Regn dog med, at der kommer både fragt og toldomkostninger oveni. 

> Læs også: Racerbiler dyster uden chauffør på CES 2022

Komputer for alle er til stede på årets CES teknologimesse i Las Vegas. Følg med her på hjemmesiden og i magasinet for at læse mere om de mange spændende produkter og tendenser, der bliver præsenteret på CES 2022.

Måske er du interesseret i ...