Vi drømmer alle sammen om hurtigt og effektivt internet, som dækker perfekt i hele hjemmet.
Med den nye Wi-Fi 6E-standard kan det blive virkelighed i dit hjem. Og ASUS er som den første virksomhed klar med en komplet stribe af trådløse netværksprodukter, der bruger den helt nye standard.
Blandt de nye produkter er både en router og et mesh-sæt, der kan dække et stort hjem med trådløst netværk. Og der er også en løsning for dig, som ikke har en spritny pc.
> Læs også: Hvad er et mesh-netværk

Det nye mesh-system fra ASUS har en samlet overførselshastighed på 11 gigabit i sekundet.
© ASUSNetværket dækker et hjem på 550 kvm
Det er de færreste computere, der kan bruge den nye Wi-Fi 6E-standard. Derfor sælger AUSU heldigvis også en adapter til at sætte i din computer, så den også kan bruge den hurtige standard.
Den største nyhed i ASUS’ serie af Wi-Fi 6E-produkter er det særdeles potente mesh-sæt, ZenWiFi Pro ET12.
Sættets tre frekvensbånd kan tilsammen levere en overførselshastighed på hele 11 gigabit i sekundet. Rækkevidden fejler heller ingenting, for ifølge ASUS kan sættet dække et hjem på over 550 kvadratmeter.
Hvis du har brug for kablet netværk, så har ET12 også 2,5 gigabit Ethernet-porte til kabelnetværk. De er 2,5 gange så hurtige som de porte, der er mest almindelige i routere og netværksudstyr til hjemmet i dag.

Med adapteren her kan du få det lynhurtige Wi-Fi 6E på din pc.
© ASUSFå Wi-Fi 6E på din egen pc med adapter
PCE-AXE58BT er navnet på ASUS’ indstikskort til at sætte i din stationære pc. Med det kan du koble dig på et Wi-Fi 6E-netværk, og du får oven i købet også Bluetooth 5.2 i computeren ved samme lejlighed.
Kortet kan give hastigheder på sammenlagt 2401 megabit pr. sekund på 5 GZ-båndet og det nye 6 GHz-bånd.
Navnet på standarden, Wi-Fi 6E, afviger lidt fra den hidtidige måde at navngive trådløse netværksstandarder på.
IEEE, som er organisationen, der står bag netværksstandarder, havde ellers forsikret, at nu skulle det være slut med de besværlige navne som 802.11ax.
Fra nu af skulle de trådløse netværksstandarder bare hedde “Wi-Fi” efterfulgt af et fortløbende nummer, så man altid var sikker på at gennemskue, hvad der var den nyeste standard, men nu har bogstaverne altså igen sneget sig ind i nummereringen.
> Læs også: 2,4 GHz eller 5 GHz: Er du på det hurtige frekvensbånd?