Fejl i Edge-browser efter opdatering
Edge-browser

Der er en del fejl forbundet med den nyeste opdatering til Microsoft Edge.

© Shutterstock

Ny Edge-browser er fyldt med fejl

Microsoft Edge er blevet opdateret til version 91, men nu oplever flere brugere problemer med Edge-browseren.

Microsoft satser stort på Edge-browseren, som hyppigt bliver opdateret med diverse nye og mere eller mindre spændende funktioner.

Eksempelvis har den Chromium-baserede Microsoft Edge det seneste års tid fået nye funktioner som en kodeordsgenerator, lodrette faner og en smart kopieringsfunktion.

Nu har Edge-browseren fået endnu en opdatering kaldet Microsoft Edge 91, der blandt andet gør det lettere at læse PDF’er og blokerer videoer, der afspiller automatisk.

I sidste uge meddelte Microsoft på deres blog, at Edge med den nye opdatering bliver den bedste og hurtigste browser at bruge i Windows. 

Men desværre har opdateringen også givet anledning til en række problemer blandt brugerne.

Det skriver flere medier, heriblandt Windows Latest.

LÆS OGSÅ: Edge-browseren bliver 41 procent hurtigere

Fejl i Edge: Irriterende vindue

Den mest irriterende fejl, som brugere af Microsoft Edge-browseren har oplevet efter opdateringen, er noget så simpelt som et popup-vindue.

Brugerne oplever, at et vindue dukker op, hver gang Edge-browseren bliver startet. 

I vinduet bliver man spurgt, om man vil bruge de anbefalede browserindstillinger, og uanset hvad man sætter flueben ved, vil det samme vindue dukke op igen. 

I nogle tilfælde kan problemet løses ved at sætte Bing som standardsøgemaskinen i browseren, men det er ikke alle, der bryder sig om lige netop Bing (og det var nok heller ikke den løsning, Microsoft gik efter).

LÆS OGSÅ: Microsoft Edge forbedrer sikkerheden

Fejl i Edge - browserindstillinger
Fejl i Edge

Det er denne boks, som nogle brugere af Microsoft Edge bliver generede af efter opdateringen. 

© Komputer for alle

Problemer med startside og faner

Nogle brugere har også klaget over, at der er problemer med startsiden. 

Hvis du har konfigureret din egen startside i Microsoft Edge, kan du således måske opleve, at den ikke længere vises, når du starter Edge-browseren.

I stedet vil en ny blank fane vise sig, hver gang browseren bliver åbnet. Og det er ikke det eneste problem, der relaterer sig til fanerne i Edge.

Flere har nemlig haft problemer med, at det +-ikon, du skal klikke på for at åbne en ny fane, ganske enkelt ikke er at finde. Derfor kan du være nødsaget til at bruge tastaturgenvejen Ctrl + T for at åbne nye faner.

Der er ikke umiddelbart nogen løsning på ovenstående problemer, og indtil videre har Microsoft ikke meldt noget ud. Men mon ikke, at problemerne bliver adresseret snart.

LÆS OGSÅ: Microsoft Edge gør hjemmearbejde nemmere

Måske er du interesseret i ...