Mit tastatur virker ikke!

Hjælp: Mit tastatur virker ikke!

En læser har et tastatur, der godt nok lyser op, men ikke virker, når han taster på det. Læs vores eksperts fire gode løsninger.

Spørgsmål?

Tastaturet er sammen med musen nok det allervigtigste udstyr til din pc. Uden et tastatur kan du hverken bruge Windows eller kommunikere via pc'en. 

Spørg os Forum spørger læseren Eivind vores ekspert, hvorfor der ikke sker noget, når han trykker på tasterne - på trods af at der faktisk er lys i tastaturet.

Svar:

Vores ekspert giver fire gode tip til., hvad Eivind skal gøre for at få tastaturet til at virke igen:

  1. Hvis dit tastatur er trådløst, kan det være forbindelsen mellem forbinderen og selve tastaturet, der er dårlig. Prøv derfor at forbinde de to enheder igen fx via bluetooth.
  2. Hvis tastaturet er trådløst, kan det skyldes flade batterier (selv på trods af lyset i tastaturet) – prøv derfor at skifte batterierne.
  3. Prøv at opdatere enhedsdriverne til dit tastatur – det gør du ved at åbne Enhedshåndtering (søg på det i startmenuen) og højreklik på dit tastatur, hvorefter du vælger Opdater driversoftware.
  4. Hvis tastaturet ikke er trådløst, kan du ganske simpelt prøve at tage stikket ud af computeren og indsætte det igen. Prøv derefter at genstarte din pc.

Bliv klogere i vores debatforum

I Komputer for alles Spørg os-forum kan du læse andres it-relaterede spørgsmål og vores eksperters svar.

Hvis du abonnerer på bladet, kan du også selv logge ind stille spørgsmål til vores eksperter døgnet rundt, og måske endda få andre læseres erfaringer med tilsvarende problemer.

Lige nu kan du prøve et nummer af Komputer for alle og få adgang til både Spørg os-forum og Fordelszonen med over 300 sikre og gennemtestede programmer for kun 29 kroner. Se tilbuddet her. 

Måske er du interesseret i ...