ny_printer_canon

3 tegn på, at du skal købe ny printer

Hvornår er det tid til at udskifte din gamle printer med en ny og hurtig model? Få svaret her.

8. august 2018 af Anders Daugaard

Din printer lever ikke for evigt, selvom du måske kunne ønske dig det. For nogle opstår nedbruddet så spontant og voldsomt, at der ikke kan være tvivl om, at din printer har udskrevet sine sidste sider.

For andre printere kommer der løbende tegn på, at din printer er ved at være pensionsmoden, og du må ud og investere i en ny model. Her får du tre tegn på, at du skal til at kigge på en ny printer.


1 Farverne falmer

Hvis farverne på dine udskrifter er uskarpe, og der er lange slæbespor på papiret, kan det være tid til at udskifte den gamle printer med en ny og velfungerende model. En ny printer leverer flotte og præcise udskrifter hver gang, og fås med smarte funktioner, så du fx kan printe trådløst fra din pc eller smartphone. 


2 Printeren er for gammel til din pc

Du kan nemt få problemer med din printer, hvis den er så gammel, at producenten for længst er stoppet med at opdatere drivere og værktøjsprogrammer til den. Det kan betyde, at styresystemet ikke længere understøtter printerens driver, og systemet derfor kan have svært ved at se og udskrive fra din printer.

Det kan desuden blive både dyrere og sværere at opdrive blæk og toner til din printer, jo ældre den bliver. Derfor kan det ende med at blive en god investering at skifte til en ny model, fordi dine brugsomkostninger daler gevaldigt.

Rækker blækket ikke langt? Få de bedste tips til at spare på dine udskrifter her (LINK TIL ARTIKEL).

3 Mekanikken begynder at fejle

Hvis printeren har svært ved at få fat i papiret, eller det trækkes skævt ind, når du bestiller udskrifter, kan det være et symptom på slitage på fx tandhjul eller gummi på fremføringshjulet. Bortset fra farvepatroner og tromlen i en laserprinter, kan du ikke selv udskifte dele i almindelige printere. Den nemme og billige løsning er derfor at købe en ny printer.


> Læs alt om printere her

Måske er du interesseret i ...