Windows Fall Creators Update byder på flere opdateringer blandt andet i OneDrive og Handlingscentret

Dit Handlingscenter får nyt design i den kommende Windows-opdatering, Windows Fall Creators Update.

© Windows

Windows Fall Creators Update - ny stor opdatering til Windows 10

En ny Windows-opdatering er på vej – og med den får du et ændret Handlingscenter, et nyt værktøj til at fortælle historier og en smart funktion i OneDrive.

15. juni 2017 af Christian Slot

Dit Handlingscenter får et nyt design, OneDrive bliver endnu bedre og så kan du kreere spændende fortællinger med dine billeder med et nyt værktøj med navnet Windows Story Remix.

Det er tre af de største forandringer i den nye opdatering Windows 10 Fall Creators Update, der udkommer senere på året.

Handlingscentret er blevet ændret og har fået separate sektioner til forskellige apps, der ifølge Microsoft giver et bedre overblik

OneDrive og mixed reality

Microsoft introducerer OneDrive On Demand, som gør, at du kan spare lagerplads ved at gemme filer i OneDrive uden at behøve at gemme dem på din harddisk.

Windows Story Remix er et nyt værktøj, hvor du med dine billeder og videoer kan skabe videohistorier og indsætte 3D-objekter eller tekst direkte på videoerne.

Derudover får du via funktionen Tidslinje mulighed for at få et hurtigt overblik over filer, du har arbejdet i, tidligere. 

Måske er du interesseret i ...