Windows 10 landskab

Windows 10 er stadig gratis!

Dette tip lader dig opgradere gratis til Windows 10 - men skynd dig! Ingen ved, hvor længe det varer ved.

Opdateret 30/4-2019: Microsoft har igen gjort det muligt at opgradere gratis til Windows 10, hvis du har Windows 7 eller Windows 8/8.1 på din pc. 

Læs mere: Nu kan du igen opgradere gratis til Windows 10

---------

Opdateret januar 2018: Det er ikke længere muligt at opgradere til Windows 10 gratis. Artiklen er fra 2016, hvor du kunne downloade Windows 10 gratis på dansk, hvis du havde Windows 7 og 8.

--------

Hvis du ville have Windows 10 gratis, skulle du ifølge Microsoft have hentet det i fredags, men det viser sig, at det stadig er muligt at opgradere sin computer fra Windows 7 og 8 og altså opgradere til Windows 10 gratis, ved at følge et bestemt link til Microsofts' hjemmeside.

Opgrader til Windows 10 gratis

Linket er henvendt til de Windows-brugere, der benytter sig af Windows’ funktioner til øget tilgængelighed, men installationsfilen er den samme, som hidtil har været gratis at hente, og Microsoft kontrollerer ikke, hvem der benytter sig af filen. Altså kan du bruge det til at få Windows 10 gratis.

Ingen deadline for gratis Windows 10

Microsoft har ikke annonceret planer for, hvornår dette alternative tilbud om gratis Windows 10 udløber, men hvis du vil opgradere til Windows 10, og endnu ikke har gjort det, er det bare med at slå til, inden Microsoft eventuelt ombestemmer sig.

I denne uge lancerer Microsoft en større Anniversary Update til Windows 10. Den indeholder et væld af nye funktioner, og er gratis for alle brugere. Så hold et vågent øje med din Windows Update-funktion.

Du finder installationsfilen her

7 gode grunde til at skifte til Windows 10

8 grunde til IKKE at installere Windows 10

Læs meget mere om Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...