Windows 10 fejl

8 grunde til IKKE at installere Windows 10

Du har sikkert læst masser af gode argumenter for at installere Windows 10. Her får du 8 gode grunde til IKKE at installere Windows 10.

1. juli 2016 af Henning Dadkhah Rasmussen

På Komputer for alle er vi generelt begejstrede for den nye Windows 10, men ingen Windows-udgave er fejlfri - det gælder heller ikke Windows 10. Så er du stadig i tvivl om du skal opdatere din pc med Windows 7 eller 8, får du her 8 gode grunde til IKKE at installere Windows 10:

1: Der er ofte problemer med at opdatere I de fleste tilfælde går det smertefrit, når man vil opdatere sin tidligere Windows til Windows 10, men der er også mange, som oplever problemer. I de tilfælde vil du spilde en halv time eller mere på at forsøge at opdatere, før du får beskeden, at noget gik galt.

2: Du får ikke et færdigt produkt Microsoft har meddelt, at Windows 10 er den sidste Windows-udgave. Derfor bliver styresystemet ikke opfattet som færdigt, men under løbende udvikling.

3: Du tvinges til automatiske opdateringer Hvor du tidligere selv kunne styre, om du ville opdatere pc'en insisterer Windows 10 på at gøre det for dig. Det sikrer, at alle Windows 10-ejere har de nyeste opdateringer, men kan være et irritationsmoment.

4: Indstillinger findes 2 steder Windows 10 rummer en ny indstillingsmenu, som er taget med fra Windows 8, men det gamle Kontrolpanel eksisterer stadig. Derfor skal du finde forskellige indstillinger i forskellige menuer. Det er forvirrende.

5: De nye apps er ikke så gode som de gamle programmer Microsoft vil gerne have, at du henter dine programmer i deres programbutik, Store, og derfor findes spil, mailprogram og andre nu som app i stedet for som programmer. Men de gamle programmer var bedre og mere funktionsrige.

6: Cortana virker ikke i Danmark I USA lovprises funktionen Cortana, hvor du kan styre pc'en med talekommandoer. Desværre forstår denne funktion stadig ikke dansk.

7: Microsoft Edge-browseren er dårlig Den nye browser, Microsoft Edge, som er indbygget i Windows 10, lader stadig meget tilbage at ønske. Browseren virker ikke med udvidelser, så det kan være en kamp at bruge blot de mest simple funktioner.

8: Windows 10 er for nysgerrig Windows 10 sender langt flere oplysninger tilbage om din brug af pc'en end tidligere udgaver af styresystemet. Selvom oplysningerne ikke kan identificere dig, er det stadig en bekymrende udvikling.

## > Læs alt om Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...