Sådan ser den nye udgave af appen Billeder ud. Nu har du mulighed for at oprette film og slideshows.

Sådan ser den nye udgave af appen Billeder ud. Nu har du mulighed for at oprette film og slideshows.

Tjek, om du har de nyeste funktioner i Windows 10

Med den seneste opdatering af Windows 10 - version 1709 - kom også flere nye funktioner og apps. Sådan tjekker du, om du har de nye muligheder.

I den seneste udgave af Windows 10 - der har fået versionsnummeret 1709 - er der kommet flere nye og spændende muligheder til. 

En af de absolut mest lovende nyheder finder du i appen Billeder, der tidligere blot var en simpel adgang til dine billedmapper på pc'en. 

Nu kan du oprette flotte slideshows af alle dine billeder i appen.

God erstatning for Windows Movie Maker

Du kan også oprette og redigere videoer i Billeder, og endda indsætte flotte 3D-effekter, imponerende overgange mellem klippene og udstyre videoen med behagelig baggrundsmusik.

Det gør Billeder til en glimrende erstatning for det hedengangne Windows Movie Maker, der ikke længere kan downloades hos Microsoft. 

Sådan tjekker du din pc:

Du kan selv tjekke, om du allerede har den nye udgave af Billeder ved at åbne startmenuen i Windows 10, skrive Billeder i søgefeltet og klikke på Billeder i søgeresultatet. 

Når appen åbner, skal du klikke på Opret i menuen i toppen. 

Hvis du her har mulighed for at oprette et videoprojekt, har du den nyeste udgave af Windows 10 med den nye Billeder-app.

Hvis du er i tvivl, om du har den nye udgave af Billeder, kan du her læse, hvordan du henter den seneste udgave af Windows 10.

> Læs alt om Windows 10 her - tips, tricks og nye funktioner

Appen Billeder i Windows 10

Når du åbner appen Billeder, kan du se om du har den nyeste udgave ved at klikke på knappen Opret i toppen. Her er det i den nye udgave muligt at oprette et videoprojekt.

Kom godt i gang med Billeder med Komputer for alle

Du kan læse alt om de nye spændende muligheder i appen Billeder i artiklen i Komputer for alle nummer 5/2018. 

Her viser vi dig, hvordan du kommer i gang med din første video, indsætter flotte bevægelser, sjove 3D-effekter og meget mere.

Køb bladet i din bladbutik eller tegn abonnement nu og læs guiden med det samme med vores Wype-app.

> Lige nu kan du få 1 nummer af Komputer for alle samt adgang til over 300 programmer, 400 videokurser og meget andet digitalt indhold for kun 29 kr!

Måske er du interesseret i ...